Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț oficial Gheorghe Hagi, prima variantă pentru înlocuirea ca selecționer a lui Edward Iordănescu

ro

24 Jul, 2024 13:23 320 Marime text


Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a Federației Române de Fotbal, a anunțat, astăzi, 24 iulie 2024, că Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța, este prima variantă a FRF pentru înlocuirea în funcția de selecționer al echipei naționale a României a lui Edward Iordănescu, cel care nu mai continuă în această funcție.  

Mihai Stoichiță a făcut anunțul la finele Comisiei Tehnice, în care s-au discutat variantele de înlocuitori pentru Iordănescu.

Sunt și alți antrenori pe listă, și tineri, și experimentați, dar opțiunea numărul 1 este Gică Hagi, a declarat Mihai Stoichiță.

„Procedura e acceași, opțiunile celor care fac parte din Comisia Tehnică. Opțiunea numărul unu este Gică Hagi. Sunt și alți antrenori, foști selecționeri, tineri, dar și experimentați, bineînțeles. Nu pot să vă dau numele acum, pentru că nu am contabilizat ce este. V-am spus prima opțiune, probabil că vor începe discuțiiile cu aceasta. Procedura o știți foarte bine, a fost și atunci când a venit Edi. Vor fi aceleași etape.

Eu sper să accepte Gică Hagi, pentru că prea mult a amânat și cred că poate fi și o garanție a reușitei. Momentul lui a fost întotdeauna, pentru că, nu ne ascundem, mereu a fost ofertat și au avut loc discuții cu el. Cred că de 6 ani, de când am venit eu la Federație“, a mai spus Mihai Stoichiță.


Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Farul Constanța
Ciprian Marica - „Cred că Gică Hagi ar trebui să fie prima opțiune a FRF pentru postul de selecționer“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii