Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat de 43 de ani, înjunghiat pe strada Constantin Brâncoveanu din Constanța. Principalul suspect, dus la audieri

ro

08 Sep, 2024 21:08 327 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaUn bărbat de 43 de ani a ajuns în această după amiază la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constnața după ce a fost înjunghiat pe o stradă din Constanța de un bărbat de 61 de ani. 

Potrivit IPJ Constanța, La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Constantin Brâncoveanu, ca urmare a unui conflict spontan, o persoană ar fi agresat fizic un bărbat, cu un obiect tăietor - înțepător.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. 

Persoana cercetată pentru comiterea faptei, un bărbat de 61 de ani, a fost depistat de polițiștii deplasați la locul faptei și condus la sediul poliției pentru audieri. 

Persoana vătămată, un bărbat, de 43 de ani, a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Cercetările în cauză sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului și luarea măsurilor legale care se impun.

Citește și: 

Femeie înjunghiată de concubin în zona Cireșica din Constanța. „Era un țipăt, efectiv, de durere“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii