Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet 3x3 Echipa masculină CSU CSM Neptun Constanța a câștigat Cupa României! (GALERIE FOTO)

ro

29 Jul, 2024 10:16 183 Marime text
CSM Constanța. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet) 
Medaliată cu bronz la Campionatul Național, în urmă cu trei săptămâni, echipa masculină CSU CSM Neptun Constanța au cucerit acum aurul în Cupa României la baschet 3X3, după un parcurs aproape perfect.
 
Vlad Corpodean, Andrei Oprean, Ștefan Gribinic și Vitalie Balan s-au impus în patru dintre cele cinci meciuri jucate: 21-10 cu CSU Galați, 18-22 cu CSU Târgu Mureș, în grupe, 17-12 cu CS Agronomia București, în sferturile de finală, 15-8 cu Știința București, în semifinale, și 21-17 cu CSU Târgu Mureș, în finală!
 

Felicitări, jucătorilor și staff-ului alcătuit din Alexandru Olteanu, Alina Șerban și kinetoterapeutul Alexandru Oltean!, este mesajul CSM Constanța.

 
Fetele au încheiat pe locul 4 turneul desfășurat la Sala UNEFS din București.
 
CSU CSM Neptun Constanța (în componența Gabriela Irimia, Anisia Croitoru, Bianca Fota, Denisa Fota) a trecut de grupe, după 11-8 cu CSU Oradea și 8-12 cu CS Vâlcea 1924, și apoi de sferturile de finală, după 14-12 cu CS Universitatea Arad, dar s-a oprit în semifinale, unde a cedat, 8-15 cu CS Agronomia București, echipa care avea să câștige trofeul.
 

Încheiem, așadar, turneele 3x3 ale verii cu două trofee majore: cel de campioană a României, câștigat de fete, și Cupa României, cucerită de băieți! Hai, Constanța!, se mai apartăp pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Citește și:

Baschet 3X3
CSM CSU Neptun Constanța - campioană la feminin, bronz la masculin (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii