Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța, a doua victorie în grupele FIBA EuroCup Women. Campioana României ocupă primul loc! (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

18 Oct, 2024 06:52 337 Marime text
 Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
Echipa feminină de de baschet CSM Constanța, campioana României, a obținut cea de-a doua victorie în FIBA EuroCup Women!
 
Formația de pe litoral a câștigat clar meciul de pe teren propriu cu vicecampioana Germaniei, Rutronik Stars Keltern, scor 87-72, și s-a instalat pe primul loc în Grupa F a competiției!
 
Condusă la pauză cu un punct (43-42), CSM Constanța a trecut la conducere în sfertul al treilea, 68-60, apoi a reușit o serie senzațională prin Gödri-Părău, Delić și Dedić și s-a distanțat decisiv, la 79-60, după 4 minute fără coș primit, în debutul ultimului sfert!
 
Zada Williams a fost principala realizatoare a echipei de la malul mării, cu 26 de puncte, 3 recuperări, secondată de Gabriela Mărginean, cu 13 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive. Gödri-Părău 11p, 3 pase decisive, Delić 10p, 3 pase decisive, Ghizilă 9p, 3 recuperări, 4 pase decisive, Dedić 9p, 4 recuperări, Živković 4p, Džombeta 3p, 8 pase decisive, Logic 2p, 4 recuperări, 6 pase decisive, și Irimia au contribuit la victoria echipei antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu.
 

Felicitări, jucătoarelor și staff-ului! Mulțumim tuturor celor care au susținut echipa la Sala Sporturilor!, este mesajul CSM Constanța.

 
Urmează un nou meci acasă, în campionat, cu CS Agronomia Cluj, sâmbătă, 19 octombrie 2024, de la ora 14.00, apoi duelul cu echipa belgiană Castors Braine, miercuri, 23 octombrie 2024, de la ora 21.00!
 
CSM Constanța este liderul Grupei F din FIBA EuroCup Women, cu 4 puncte, urmată de Peli-Karhut 3p, Castors Braine 3p și Rutronik Keltern 2p.

La final, declarațiile junătoarelor Gabrielei Mărginean și Zada Williams, ale antrenorului Alexandru Olteanu, ale președintelui Andrei Talpeș și ale celor de la Rutronik Stars Keltern, Matea Tavic (antrenor principal) și Quinesha Lockett, cea mai bună marcatoare a echipei oaspete.
 
Citește și:
 
CSM Constanța, start perfect în grupele FIBA EuroCup Women. Victorie pe terenul vicecampioanei Finlandei! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii