Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța - Windrose Giants Antwerp, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Aventura europeană continuă!

ro

09 Oct, 2024 10:05 253 Marime text
 CSM Constanța debutează în Grupa C a FIBA Europe Cup. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Echipa de baschet masculin a Constanței își continuă aventura europeană, după ce a trecut de calificările pentru FIBA Europe Cup!
 
Miercuri, 9 octombrie 2024, CSM Constanța debutează în Grupa C a competiției, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“, contra vicecampioanei Belgiei, Windrose Giants Antwerp.
 

New entry în Europa, CSM Constanța va încerca să-și contracareze valorosul adversar cu propriile atu-uri. Legiunea americană sosită în vară a crescut valoarea echipei, care se bazează însă și pe determinarea românilor din lot, un mixt de experiență și ambiție ce poate fi formula câștigătoare pentru echipa antrenată de Dan Fleșeriu și Octavian Boian. Iar CSM Constanța mizează, ca întotdeauna, pe suporteri, care au arătat că pot fi oricând al 6-lea jucător al echipei!
 
Haideți să umplem Sala Sporturilor! Miercuri, 9 octombrie, de la ora 20.30! Meciul va fi în direct pe canalul de youtube al FIBA Europe Cup. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Tot miercuri, 9 octombrie 2024, echipa feminină de baschet CSM Constanța debutează în FIBA Europe Cup Women!

De la 18.30, fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu întâlnesc vicecampioana Finlandei, Peli-Karhut, în deplasare, în Steveco Areena din Kotka!
 
CSM Constanța își dorește un debut cât mai bun în a doua competiție europeană continentală de baschet.
 

Cu un început de sezon în care CSM Constanța și-a măsurat forțele cu cele de nivelul EuroLeague Women, ne așteaptă o serie de meciuri incendiare, atât pe teren propriu, cât și în deplasare în FIBA Europe Cup Women. Formația noastră va întâlni echipa finlandeză, vicecampioana Finlandei, care a avut un start de sezon intern cu două victorii în primele două meciuri. Hai, Constanța!, se arată pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.

 
Citește și:
 
Handbal
CSM Constanța, foarte aproape de victorie cu Ystads IF. Final pe muchie de cuțit! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii