Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, foarte aproape de victorie cu Ystads IF. Final pe muchie de cuțit! (GALERIE FOTO)

ro

08 Oct, 2024 23:05 230 Marime text
Handbaliștii CSM Constanța au condus cu două goluri pe final, dar au fost egalați și au ratat lovitura de grație la ultimul atac. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal) 
Echipele masculine de handbal CSM Constanța și Ystads IF au încheiat la egalitate, scor 29-29, meciul jucat marți, 8 octombrie 2024, pe litoral, în prima etapă din Grupa D a EHF European League.
 
A fost un meci „nebun“ în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, cu un final pe muchie de cuțit, în care gazdele au avut șansa de a câștiga!
 

Ne era dor de emoția meciurile europene! Atât de aproape de victorie!
 
Când nu e Dani Vasile, e Vlad Rusu! Paradele sale ne-au ținut în viață în repriza secundă și handbaliștii noștri, susținuți de un public senzațional, au întors rezultatul nefavorabil de la pauză (11-13), cu un efort remarcabil de echipă. Au condus cu două goluri pe final, dar au fost egalați și au ratat lovitura de grație la ultimul atac!, este mesajul CSM Constanța.

 
Pentru vicecampioana României au evoluat: Rusu 13 intervenții (43,3% procentaj), Vasile 4 - Aliokhin 8 goluri, Ravnić 4, Mouriño 3, Buzle 3, Ilie 2, Andrei 2, Căbuț 2, Nistor 1, Drăgan 1, Nikolić 1, Komogorov 1, Szász 1, Chikovani, Stanković.
 

Felicitări, jucătorilor și staff-ului pentru determinarea cu care au luptat! Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut astăzi în Sala Sporturilor! Deschidem noul sezon european cu un punct în Grupa D și ne gândim deja la duelul din 15 octombrie, din Polonia, cu Chrobry Glogow.
 
Până atunci, CSM Constanța joacă în Liga Zimbrilor, cu CSM Vaslui, tot la Sala Sporturilor. Vineri, 11 octombrie, de la ora 18.00. Hai, Constanța!, se mai arată pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.

 
Citește și:

„Haideți să umplem tribunele!“
CSM Constanța - Ystads IF HF. Spectacolul cupelor europene revine la Sala Sporturilor „Simona Amânar“!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii