Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Eliminată de Casademont Zaragoza din FIBA Euroleague Women, CSM Constanța va continua în grupele EuroCup Women (GALERIE FOTO)

ro

25 Sep, 2024 09:45 449 Marime text
 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța a avut o misiune dificilă în returul din Spania cu Casademont Zaragoza, din calificările pentru FIBA Euroleague Women.
 
După 57-75 în prima manșă, la Constanța, campioana României a cedat și în deplasare, în Pabellon Principe Felipe, cu 52-71 (23-36, la pauză), iar Zaragoza s-a calificat cu scorul general de 146-109 în grupele competiției.
 

Echipa antrenată de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu a jucat în multe momente de la egal la egal cu formația spaniolă, iar pentru campioanele României experiența câștigată în cea mai importantă competiție din baschetul feminin continental ar putea fi un atu în grupele EuroCup Women!, este mesajul CSM Constanța.  

 
Meciurile tari, de nivel european, vor continua în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ în această toamnă.
 
Peste două săptămâni, CSM Constanța va începe meciurile din Grupa F, urmând să lupte pentru calificarea în play-off cu echipe puternice, Peli Karhut (Finlanda), Castor Braine (Belgia) și Keltern (Germania).
 
Meciurile se vor disputa între 9 octombrie și 28 noiembrie 2024.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:
 
CSM Constanța se pregătește de returul din EuroLeague Women Basketball
Alexandru Olteanu - „La fiecare partidă trebuie să creștem“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii