Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 15 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calendar săptămânal CSM Constanța „Puștiul-minune“ Tudor Henry participă la prestigiosul festival de șah de la Abu Dhabi

ro

15 Aug, 2024 12:26 208 Marime text
Tudor Henry. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța) 
Sportivii de la CSM Constanța participă și săptămâna aceasta la competiții naționale și internaționale!
 

Puștiul-minune Tudor Henry ne reprezintă la prestigiosul festival de șah de la Abu Dhabi, unde va concura într-o companie selectă, alături de mari maeștri și maeștri internaționali! Avem emoții în weekend și pentru echipa feminină de volei pe plajă a clubului nostru, care luptă pentru calificarea la Campionatul Național. Le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța.

 
==Volei pe plajă ==

Între 15 și 18 august, la Râmnicu Sărat este programat turneul de senioare “Râmnicu Sărat Beach Volleyball Open”. CSM Constanța va fi reprezentată de echipa formată din Denisa Dumitru și Marilena Puică, pregătită de antrenorul Florin Voinea. Este al treilea turneu, după cele de la Oradea și Galați în care se pun în joc puncte, obiectivul formației noastre fiind calificarea la Campionatul Național de volei pe plajă programat la Iași.
 
== Șah ==

Tudor Henry participă, în perioada 14-25 august, la cea de-a 30-a ediție a Festivalului Internațional de Șah de la Abu Dhabi. Evenimentul anual găzduit de capitala Emiratelor Arabe Unite reunește mai multe turnee FIDE, precum cele de Masters și Open A < 2300 ELO. Tânărul șahist, în vârstă de numai 13 ani, Maestru FIDE, ELO 2390, participă în turneul Masters, alături de alți 224 de valoroși șahiști de pe întregul mapamond! Turneul se desfășoară în sistem elvețian, 9 runde / 90 minute + 30 secunde / mutare.
 

Îi urăm succes sportivului antrenat de Iulian Mihailov! Hai, Constanța! Hai, România!, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Citește și:

Interviu online cu atletul Dragoș Silvestru, de la CSM Constanța
Tema este - În viteză către titlul de campion. Provocări și sacrificii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii