Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 10 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calendar săptămânal CSM Constanța Atleții evoluează la Cupa României de seniori și Under-23

ro

10 Aug, 2024 17:04 205 Marime text
 Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
Sportivii de la CSM Constanța sunt angrenați și săptămâna aceasta în competiții importante, naționale și internaționale!
 
Triatloniștii vor concura la Campionatul European din Turcia, acolo unde le ținem pumnii strânși lui Carol Popa, Raul Petre și Amalia Singuran în cursa pentru medalii! Canotorii și atleții luptă pentru podiumurile competițiilor naționale, șahiștii continuă seria Grand Prix-urilor, iar voleibalistele noastre se bat pentru calificarea la Naționalele de Beach-Volley! Tuturor, le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța.  
 
Volei pe plajă
 
Între 7 și 11 august, la Galați este programat turneul de senioare “Galați Open”. CSM Constanța este reprezentat de echipa formată din Denisa Dumitru și Marilena Puică, pregătită de antrenorul Florin Voinea. Este al doilea turneu, după cel de la Oradea, în care se pun în joc puncte, obiectivul formației noastre fiind calificarea la Campionatul Național de volei pe plajă programat la Iași.
 
Canotaj
 
Întrecerile Campionatului Național de tineret și seniori s-au încheiat pe apele lacului „Lebăda” din Pantelimon, pe pista olimpică de 2000 de metri.

Printre sportivii care au reprezentat CSM Constanța la această importantă competiție s-a aflat și canotorul Leontin Nuțescu, abia revenit de la Jocurile Olimpice de la Paris, unde a concurat în echipajul României de patru vâsle.

Sportivii noștri au avut evoluții remarcabile și au reușit să câștige 4 medalii, dintre care 1 de aur, 1 de argint și 2 de bronz.

Echipajul de 8+1 masculin a realizat o cursă extraordinară și a câștigat titlul de campioană națională, în componența: Dragoș Valentin Peia, Ovidiu Cristian Badea, Constantin Filip, Sergiu Anfimov, Jan Andrei Bercea, Leontin Nuțescu, Marian Ștefan Dunca, Eduard Angel Moldovan și Irina Despa.

Medalia de argint a fost adjudecată în proba de 4 rame fără cârmaci de Leontin Nuțescu, Jan Andrei Bercea, Sergiu Anfimov și Constantin Filip.

Pe treapta a treia a podiumului au urcat echipajele de dublu rame seniori: Eduard Angel Moldovan, Dragoș Valentin Peia și dublu rame tineret: Marian Ștefan Dunca, Ovidiu Cristian Badea.

Tinerii canotori de la CSM Constanța sunt pregătiți de antrenorul Gabriel Vodă.
 
Atletism
 
Stadionul „Iolanda Balaș Soter” din București va fi gazdă primitoare la sfârșitul săptămânii, pe 10 și 11 august, pentru atleții care vor participa la Cupa României de seniori și U23. CSM Constanța va miza la acest concurs pe 11 sportivi, antrenați de Alin Larion, Elena Colibășanu și Carmen Botea.
 
Triatlon

Juniorii Carol Popa, Raul Petre și Amalia Singuran evoluează  la Campionatul European de Triatlon Sprint & Relay, competiție Open care se desfășoară în perioada 9-11 august la Balișehir (Turcia). După curse, vinery și sâmbătă, duminică, 11 august, e programată finala la ștafetă mixtă juniori, în care Team Romania va concura în compania altor 21 de echipe de pe continent!

Le urăm succes sportivilor antrenați de Cristi Doicescu și Gabriel Constantinescu! Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța.

 
Șah

Șahiștii Tudor Henry și Mircea Andrei Cazan participă la Arad Grand Prix Classic, în perioada 5-11 august. Se joacă în sistem elvețian, 9 runde, tragere accelerată sistem Baku – open general pentru toți jucătorii legitimați, indiferent de ratingul Elo. Sportivii de la CSM Constanța, prezenți la cel de-al doilea Grand Prix consecutiv în vestul țării, după cel de la Timișoara, luptă pentru a acumula puncte.
 
Citește și:

CSM Constanța baschet
Sebastian Ciulin, remarcat sub tricolor la Campionatul European Under-16 de la Skopje
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii