Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cicliștii de la CSM Constanța, în frunte la L’Etape Romania by Tour de France. „O călătorie despre pasiunea pentru pedalat“ (GALERIE FOTO)

ro

05 Sep, 2024 10:44 165 Marime text
CSM Constanța, rezultate deosebite și la ciclism. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța) 
Rezultate excepționale pentru cicliștii de la CSM Constanța la cel mai mare concurs de șosea din țară, L’Etape Romania by Tour de France, de la București!

Matei Paris a câștigat cursa de 42 km, desfășurată pe un circuit stradal în capitală, cursă la care au luat startul peste 1.000 de rutieri de toate vârstele!

Cadetul clubului de pe litoral a fost cronometrat în 55 de minute și 4 sutimi (55.04), timp care i-a adus primul loc în clasamentul general și tricoul galben!

Matei Cucu (57.13) a încheiat cu al optulea timp, dar a câștigat tricoul verde, pentru cel mai bun sprinter al cursei.

Excelentă și evoluția Brigittei Belu (57.22), cadeta constănțeană fiind prima în clasamentul general la fete, performanță care i-a adus tricoul galben!

Mai mult decât atât, cadeții Matei Paris și Brigitte Belu au câștigat și tricourile albe, decernate de organizatori celor mai buni tineri din concurs!

Felicitări, sportivilor și antrenorului Filip Grigorescu!, este mesajul CSM Constanța.


Cei mai mici cicliști de la CSM Constanța au simțit și ei atmosfera Turului Franței în inima Bucureștiului!

Antonia-Maria Fulina a urcat pe cea mai înaltă treaptă la categoria 11-13 ani feminin, iar Cristian Dicran Boiagian pe cea de-a treia treaptă, la aceeași categorie, la masculin, ambii având doar 12 ani.

Copiii secției de ciclism a clubului nostru au trăit o experiență legendară, concurând cu ambiție și determinare alături de alți peste 500 de pasionați ai pedalatului în cursa City Adventure, cu o lungime de 14 km, care a deschis competiția.


Sportivii antrenați de Victor Bănescu au îmbogățit, astfel, palmaresul CSM Constanța, alături de cadeții Matei Paris, Brigitte Belu și Matei Cucu. A fost o zi cu multe visuri împlinite, cu emoții, spirit de competiție și multe provocări, o călătorie despre pasiunea pentru pedalat. Felicitări, tuturor! Hai, Constanța!, punctează clubul de pe litoral.


Citește și:

CSM Constanța ciclism
Mihnea Harasim și Brigitte Belu, pe podium la Cupa Max Ausnit, de la Lugoj (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii