Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța ciclism Mihnea Harasim și Brigitte Belu, pe podium la Cupa Max Ausnit, de la Lugoj (GALERIE FOTO)

ro

08 Aug, 2024 09:51 446 Marime text
 
 Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „CSM Constanța ciclism“. Sursa foto: Cornel Putan, Gabi Brezeanu
 
 
Ciclistul Mihnea Harasim, de la CSM Constanța, s-a impus la Cupa Max Ausnit de la Lugoj, a cincea și totodată ultima etapă din Cupa României de Șosea 2024, victorie cu care și-a asigurat primul loc în clasamentul general la U23 și câștigarea trofeului la această categorie!
 

Ciclistul de la CSM Constanța confirmă parcursul foarte bun în competiție, început cu un loc 3 la Turul Colinelor de la Bacău (etapa I), continuat cu o victorie în Turul Clujului (etapa a III-a) și cu un loc 2 în Turul Vrancei (etapa a IV-a). Mai mult decât atât, sportivul antrenat de Filip Grigorescu a concurat cu o accidentare la Lugoj și totuși și-a învins adversarii!, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Brigitte Belu a încheiat pe locul 3 la cadete în concursul de la Lugoj și tot pe locul 3 în clasamentul general al categoriei, după ce a fost o prezență constantă pe podium la toate etapele precedente.
 

Așadar, aur și bronz pentru sportivii de la CSM Constanța la ediția din acest an a Cupei României de Șosea! Felicitări, sportivilor și staff-ului! Hai, Constanța!, punctează clubul de pe litoral.

 
Citește și:
 
CSM Constanța ciclism
Mihnea Harasim și-a respectat blazonul și a câștigat Turul Clujului (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii