Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competițiile naționale de BabyBaschet și MiniBaschet, la Costinești. CSM Constanța - „Ne bucurăm de baschet, de vacanță și de voie bună“ (GALERIE FOTO)

ro

23 Jun, 2024 17:00 1283 Marime text

 
 
  • Timp de două săptămâni, stațiunea tineretului, Costinești, este capitala baschetului juvenil românesc.
 
Peste 350 de echipe cu sportivi având vârste cuprinse între 6 și 12 ani sunt angrenate, până pe 4 iulie 2024, pe cele 14 terenuri din incinta bazei sportive BTT Costinești, în cadrul Competițiilor Sportive Naționale de BabyBaschet și MiniBaschet, feminin și masculin, dar și în Campionatele Naționale Under-12 de baschet 3x3, feminin și masculin.
 
Cel mai mare eveniment sportiv dedicat copiilor din România este organizat de Federația Română de Baschet, cu sprijinul Agenției Naționale pentru Sport și al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în parteneriat cu Biroul de Turism pentru Tineret și Primăria Costinești.
 
De la întreceri nu lipsesc micii sportive ai CSM Constanța, baby campionii clubului de pe litoral fiind îndrumați la Costinești de Ramona Pop, Andreea Dragoș și Luiza Dascălu.
 
Atmosferă de sărbătoare
 
„Accesul publicului este liber, astfel că sunt așteptați toți iubitorii baschetului și nu numai să vină pentru a se bucura de atmosfera de sărbătoare ce va fi generată de competiția celor mai mici baschetbaliști din toată țara, în briza mării și sub razele soarelui. Vor fi sute de meciuri, în care va domina fair-play-ul sportiv și tradiționalul slogan care a fost și va fi din nou pe buzele tuturor pentru a-i incuraja pe micuții participanti: Haide, bine, bravo!“, este mesajul CSM Constanța.
 
La Festival nu se ține scorul decât la zâmbete!
 
CSM Constanța a susținut primele meciuri la Festivalul de Baby Baschet. „Copiii de la CSM Constanța s-au înarmat cu mult curaj, și-au luat echipamentul și sunt gata de o vacanță cu mult baschet și multă distracție. Adresându-se copiilor sub 10 ani, Festivalul de Baby Baschet a deschis un maraton de două săptămâni, care va continua apoi cu Mini Baschet, iar CSM Constanța face parte din grupa #9 alături de alte nouă echipe din București, Arad, Tulcea, Sibiu, Pitești, Galați, Ploiești sau Craiova. Ne vom bucura de baschet, de vacanță și de voie bună și stăm departe și de cifre, pentru că la Festival nu se ține scorul decât la zâmbete! Hai, Constanța!“, se mai arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)

Citește și:

CSM Constanța baschet
Echipa Under-18, meci de 129-127 la turneul final! Sebastian Ciulin, convocat la lotul național (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii