Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 03 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Atleta Ioana - Emilia Colibășanu, semnal de alarmă „Nu cerem si nu vrem luna de pe cer, ne dorim condiții normale de antrenament!“

ro

03 Aug, 2024 11:32 376 Marime text
Ioana - Emilia Colibășanu. Sursa foto: Facebook (Ioana – Emilia Colibășanu) 
Starea deficitară a infrastructurii sportive din municipiul Constanța a fost semnalată și de atleta Ioana - Emilia Colibășanu, sportivă calificată la Campionatul European Under-23, care se va disputa în 2025, în Norvegia.

Într-o postare pe Facebook, sportiva a tras un semnal de alarmă în ce privește problemele de pregătire întâmpinate de atleți la Constanța, în condițiile în care a fost demolat singurul stadion care avea pistă de atletism, arena „Gheorghe Hagi“.   

Constanța, un oraș mare, frumos, care totuși are 0 baze sportive pentru Atletism. 0 săli pentru sezonul de iarnă și 0 stadioane cu pistă pentru sezonul de vară. A trecut mai bine de un an de când a fost dărâmat SINGURUL stadion cu pistă pentru atletism. Iar cel promis nici acum nu este în construcție. Anul viitor voi participa la Europenele U23 în Norvegia , noi, săritorii calificați la această competiție internațională nu avem condiții NORMALE de antrenament. Ne antrenăm într-o săliță a unei facultăți de 50m unde iarna este prea frig și vara sunt 40 de grade. De altfel singurul loc cu groapă de nisip din toată Constanța! Nu cerem si nu vrem luna de pe cer, ne dorim condiții normale de antrenament pentru un săritor, adică o groapă cu nisip si un culoar de 50m! Medicamentele, refacerea, echipamentul, kinetoterapeutul și nutriționistul sunt plătite de FAMILIA MEA. Cer așa mult? Vă bucurați când ne vedeți pe podium, participând la competiții internaționale, iar noi mândri că am ajuns acolo! Condiții NORMALE de antrenament când?, a postat Ioana - Emilia Colibășanu.

 
Citește și:

Constanța
Foști atleți au depus o coroană de flori și au cântat „Veșnica pomenire“, la un an de la startul demolării stadionului „Gheorghe Hagi“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii