Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Au alergat pe plajă în memoria lui Ioan Chifu. Prezente și echipe de la Medgidia și București (GALERIE FOTO)

ro

13 Jul, 2024 12:02 1094 Marime text
 
 
La Constanța, colegi de alergare i-au cinstit memoria celui ce a fost Ioan Chifu prin participarea, sâmbătă, 13 iulie 2024, la o cursă pe plajă pe distanța de 26 de kilometri.   

Demersul a fost inițat de Ion Cristinel Bălan, ultramaratonist și un bun prieten al lui Ioan Chifu, alergătorul și ciclistul veteran din Năvodari, care s-a stins prematur din viață, la vârsta de 55 de ani. 

„În memoria lui nea Ioan Chifu... Prima alergare fără nea Ioan... Au fost alături de noi și Echipele Medgidia Running și Descoperă Țara în Alergare (București)“, a punctat Ion Cristinel Bălan.


Originar din Buhuși, în județul Bacău, dar stabilit la Năvodari, în județul Constanța, Ioan Chifu era un polițist pensionar, care a descoperit apoi plăcerea și beneficiile sportului. Până în vara anului 2017, Ioan Chifu a lucrat ca subofițer în cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Constanța. Concomitent cu munca de criminalistică, avea un câine de urmă, fiind solicitat în nenumărate rânduri la fața locului. A alergat cu acest câine, un ciobănesc german, pe nume Bocan, mulți kilometri. De aici a pornit pasiunea sa pentru alergare, devenind apoi un neobosit ultramaratonist.

Respect! Felicitări!

Bravo... să-l purtăm mereu în memoria noastră, mare suflet a avut omul ăsta!

Dumnezeu să-l odihnească! Astăzi s-a alergat cu un om în minus.

Felicitări si respect tuturor!, au fost câteva mesajele de apreciere pentru alergarea organizată în memoria lui Ioan Chifu.  

 
Sursa foto: Facebook (Cristi Bălan)

Citește și:


Constanța
Alergare pe plajă în memoria lui Ioan Chifu și cupa cu mesaj emoționant. „Drum lin către lumină, om cu suflet minunat!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii