Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 06 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Start în Campionatul Național de Stand-Up Paddling (FOTO+VIDEO)

ro

06 Sep, 2024 09:47 244 Marime text
Constanța găzduiește, în acest weekend, ediția a doua a Campionatul Național de Stand-Up Paddling în ape deschise, competiție organizată de Federația Române de Kaiac-Canoe, cu sprijinul CS Paddling Constanța și al Asociației Naționale a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România.

Întrecerea se desfășoară în zona plajei SUPer Beach, la baza sportivă a Federației Române de Kaiac-Canoe, startul dându-se în dimineața zilei de vineri, 6 septembrie 2024.

Stand-up paddleboarding este un sport acvatic, născut din surfing, sportivii folosind o placă, pe care stau, și o vâslă, pentru a deplasa pe apă.

Printre participanții la campionat se află și reprezentanții CS Paddling Constanța (președinte, Gabriel Bălan), care speră și la această întrecere la rezultate de top, așa cum au obținut și la competiții externe importante.

Gabriel Bălan este și secretar general al Asociației Naționale a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România.

„Haideți pe apă și demonstrați-vă talentul, forța și priceperea“
 

Este o zi frumoasă, care parcă ne îmbie «Haideți pe apă și demonstrați-vă talentul, forța și priceperea». Este un moment al așteptărilor, fiindcă avem aici începători, aflați la prima lor competiție de nivel național, dar avem și medaliați mondiali, care trebuie să demonstreze că sunt demni de această performanță. Sunt peste 70 de participanți, de la șapte cluburi din țară. Vremea ține cât de cât cu noi. Duminică, avem probele finale. Acesta este un proiect care dă lumii, pe lângă sport, și sănătate, și educație. Multe sporturi nu au și implicare de masă, pe când la stand-up paddling și surf sunt peste 28 de milioane de practicamți la nivel mondial. Lumea trebuie să iasă din casă și să practice, așa vom avea și pepinieră, a declarat Gabriel Bălan.    




Sursa foto: ZIUA de Constanța



Citește și:

Campionatul Național de Stand-Up Paddling în ape deschise, la Constanța. Gabriel Bălan - „Vor fi zile de competiție spectaculoase“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii