Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța susține echipa națională în Germania, la EURO 2024. Poze, în tribună, cu jucătorul care a ratat turneul final (GALERIE FOTO)

ro

17 Jun, 2024 20:28 1115 Marime text
 Olimpiu Moruțan și Stelian Carabaș
Meciul de astăzi al României, de la Campionatul European de fotbal din Germana, cu Ucraina, nu a fost ratat de la fața locului nici de fani constănțeni, fie ei simpli suporteri, fie sportivi, foști sportivi sau care au legătură cu sportul.

Iar succesul entuziasmant al tricolorilor, 3-0, le-a adus o mare bucurie, ca tuturor românilor, de altfel, și satisfacția de a fi fost martori ai unei victorii istorice.

Printre constănțenii prezenți la Campionatul European, care, apoi, au postat imagini pe rețelele de socializare,  s-au numărat fostul fotbalist Stelian Carabaș, alături de fiul său, Dimitri (fotbalist), observatorul de arbitri Mihai Ciupală, Antonio Varsami (fost campion mondial la karate), care e stabilit alături de familie în Germania, sau mama lui Denis Alibec.

Cei din grupul lui Stelian Carabaș au făcut poze în tribună cu Olimpiu Moruțan, tricolorul care a ratat EURO 2024 din pricina unei accidentări grave, dar și cu fostul fotbalist Andei Cristea, actualmente antrenor.   

De asemenea, și Denis Alibec a fost solicitat la fotografii, de cei apropiați.

Sursa foto: Facebook (Mihai Ciupală, Antonio Varsami, Stelian Carabaș, Emilia Stroe, Sarbătoarea alb-albastră)

Citește și:


EURO 2024
Constanța. Sute de fani s-au bucurat pentru victoria Naționalei în parcul de la Gară (GALERIE FOTO + VIDEO)


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii