Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EURO 2024 Constanța. Sute de fani s-au bucurat pentru victoria Naționalei în parcul de la Gară (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

17 Jun, 2024 18:59 2789 Marime text
 
 
Sute de suporteri din Constanța ai echipei naționale de fotbal a României s-au strâns să vadă meciul cu Ucraina în parcul de la Gară, unde a fost amplasat un ecran uriaș.
 
Tricolorii au câștigat cu 3-0 la debutul la Campionatul European din Germania, oferindu-le o mare bucurie fanilor, care au savurat succesul.   
 

Împreună la EURO 2024! Atmosferă ca pe stadion în parcul de la Gară! Fanii fotbalului s-au strâns în număr impresionant să vadă meciul de debut al României la Campionatul European de Fotbal! Debut senzațional al României la Euro 2024! România - Ucraina: 3-0. Atmosferă incredibilă și bucurie de nedescris în Parcul de la Gară! Sute de constănțeni s-au bucurat de spectacolul oferit de tricolori. Hai, Romania!, este mesajul de pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța.

 
În perioada 14 iunie – 14 iulie, constănțenii și turiștii vor putea să vizioneze meciurile transmise pe un ecran LED, cu dimensiuni 6 X 3,5 metri, montat în Parcul de la Gară.
 
Meciurile vor fi transmise în fiecare zi a competiției, începând cu orele oficiale de joc, respectiv 16:00, 19:00 și 22:00.
 
În zona special amenajată cu scaune și ecranul de mari dimensiuni, accesul va fi gratuit pe parcursul celor 30 de zile ale competiției.
 
Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Constanța.
 
Meciurile vor putea fi vizionate doar dacă vor permite condițiile meteorologice.
 
Sursa foto: Facebook (Primăria Constanța)
 
Citește și:

 
EURO 2024. Edward Iordănescu, după România - Ucraina 3-0
„E o victorie memorabilă, istorică“



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii