Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia Alin Șavlovschi, campion național la cros. Tânărul atlet va lua startul la competiții internaționale de calibru (GALERIE FOTO)

ro

28 Oct, 2024 17:00 366 Marime text
Alin Mihai Șavlovschi și antrenorul Sandu Nicolae. Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
  • Alin Mihai Șavlovschi a obținut locul 1 și medalia de aur la echipe în categoria Under-20, în proba de 6.000 m, și locul 4 la individual.
 
Tânărul atlet Alin Mihai Șavlovschi, originar din Chilia Veche (județul Tulcea), sportiv cu dublă legitimare, CS Medgidia - AC Mica Romă Blaj (antrenor, Sandu Nicolae), a reușit o performanță de excepție la Campionatul Național de Cros pentru Seniori, Tineret și Under-20, care a avut loc la Băile Felix.
 
Alin a obținut locul 1 și medalia de aur la echipe în categoria Under-20, în proba de 6.000 m, și locul 4 la individual.
 
Aceste rezultate remarcabile îi asigură sportivului calificarea la competiții internaționale de mare prestigiu:
 
• Campionatul European de Cros - Antalya, Turcia, pe 8 decembrie 2024;
• Campionatul European de Cros al Cluburilor - Albufeira, Portugalia, în 2025;
• Campionatul Balcanic de Cros - Câmpulung Moldovenesc, pe 9 noiembrie 2024.
 
Accidentare severă suferită la Mondiale
 
„Alin vine după o accidentare severă suferită la Campionatul Mondial U-20 din Peru. Perioada de pregătire pentru această competiție a fost una dificilă și a inclus un program riguros de recuperare, susținut de sprijinul clubului nostru. Mulțumim conducerii CS Medgidia pentru suportul acordat, care a fost esențial pentru revenirea lui Mihai Alin într-o formă sportivă excelentă, într-un timp atât de scurt”, a declarat antrenorul Sandu Nicolae.

 
CS Medgidia beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia.
 
Medalii și la lupte
 
Sportivii secției de lupte de la CS Medgidia s-au remarcat și la Campionatul Național de Under-15 și Juniori 4, desfășurat la Călărași. Copiii au obținut rezultate deosebite, clasându-se pe locul 4 la nivel de cluburi.
 
Printre rezultatele individuale remarcabile se numără:
 

• Locul 2 - Maria Tomescu, Stefania Voicu;
• Locul 3 - Gabriela Nedelcu, Natalia Jaca, Maria Ion;
• Locul 5 - Gabriela Jinga, Rareș Moldovan, Ștefan Jianu, Georgiana Cozma, după ce au pierdut finala mică.
 
În recalificări, Marian Tănase și Mario Cantea nu au reușit să avanseze în fazele superioare ale competiției.
 
Voleibalistele, victorii pe linie la speranțe
 
La volei, speranțele CS Medgidia sunt pe val! Fetele au învins în toate meciurile din turneul de volei disputat la Medgidia. „Au fost victorii categorice, muncite și binemeritate de fetele antrenate de Loredana Hodorogea și Carmen Dițu. Felicitări fetelor!“, este mesajul CS Medgidia. Rezultatele înregistrate: CS Medgidia - CS Phoenix Brăila 3-0 (25-8, 25-6, 25-2), CS Medgidia - CS Danubiu Tulcea 3-0 (25-8, 25-6, 25-12) și CS Medgidia - CS Axiopolis Cernavodă 3-1 (25-21, 26-16, 18-25, 25-11).
 
Clasamentul seriei E arată astfel: 1. CS Medgidia - 9p, 2. Axiopolis Cernavodă - 6p, 3. CSM Danubiu Tulcea - 3p, 4. CS Phoenix Brăila - 0p. 
 
Pe cai mari și la „Cupa Mării Negre“ la ciclism
 
Ediția a 16-a a „Cupei Mării Negre“ la ciclism, desfășurată la Constanța, le-a adus sportivilor CS Medgidia locuri frumoase pe podium. Andrei Gheorghe a obținut locul 1, Lucas Dumitrache și Bogdan Gheorghe - locul 2. „Băieții noștri au fost pe «cai mari» și au avut o zi încununată, iar acum merită toate laudele noastre! Felicitări, copii!“, punctează CS Medgidia.
 
CS Medgidia II, victorie detașată în Liga a 5-a
 
În etapa a noua a Ligii a 5-a de fotbal a județului Constanța, seria Vest, CS Medgidia II a înregistrat o victorie categorică pe teren propriu, cu Marmura Deleni, scor 6-0. „O reușită obținută de CS Medgidia, cu o echipă formată doar din juniori, dar care a arătat o formă excelentă pe teren! Felicitări!“, este mesajul CS Medgidia. În clasament, CS Medgidia II ocupă locul șapte. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Citește și:

CS Medgidia. „Sezon de pistă impresionant“
Alin Mihai Șavlovschi, două medalii și la Naționalele Under-20 (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii