Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia Andrei Ene, noi clasări bune în competițiile de alergare montană (GALERIE FOTO)

ro

12 Sep, 2024 11:29 244 Marime text
 
Atletul Andrei Ene, de la CS Medgidia, continuă să obțină clasări superioare în competițiile de alergare montană în care participă.
 
Sportivul a participat la și la „Râșnov Medieval Run“, o cursă de 40 km cu o diferență pozitivă de nivel de 2.100 de metri.
 
Cu un timp remarcabil de 5 ore și 45 de minute, sportivul de la CS Medgidia a ocupat locul 6 la categoria de vârstă 30-39 de ani, demonstrând o formă fizică de invidiat.
 
Șapte zile mai târziu, Andrei s-a aliniat la startul unei alte probe de maraton, desfășurată în localitatea Cheia, județul Prahova.
 
Această cursă, ușor mai dificilă, cu o lungime de 40 km și o diferență pozitivă de nivel de 2.400 de metri, a fost încheiată de Andrei Ene în 5 ore și 49 de minute, asigurându-i locul 12 la categoria de vârstă 30-39 de ani.
 

Aceste competiții au fost etape importante de pregătire pentru obiectivul său principal din această toamnă, “Omu Marathon”, o competiție de tradiție extrem de populară care va avea loc pe 21 septembrie 2024. Felicitări!, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia.

 
Andrei Ene. Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:

CS Medgidia
Adriana Dinu și Andrei Ene, pe locul întâi la Semimaratonul Fetești 2024 (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii