Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia Atletul Alin Mihai Șavlovschi, pe locul cinci la Campionatul Balcanic (GALERIE FOTO)

ro

31 May, 2024 10:19 705 Marime text
 

Tânărul atlet Alin Mihai Şavlovschi, sportiv cu dublă legitimare, CS Medgidia - AC Mica Romă Blaj (antrenor, Sandu Nicolae), în vârstă de numai 17 ani, a obținut locul 5 în proba de 3.000 de metri obstacole, cu performanța de 9:03.75, la Campionatul Balcanic de pentru seniori, de la Izmir (Turcia).
 

Condițiile atmosferice nefavorabile, mai exact o ploaie măruntă pe toată durata probei, l-au încurcat puțin pe Alin de rezultatul mult dorit, dar a demonstrat un potențialul incredibil. Felicitări, Alin! Ai făcut o cursă extraordinară în compania unor sportivi de elită, stârnindu-le admirația prin evoluția ta remarcabilă, la doar 17 ani. Continuă să crezi în tine și în puterea ta de a realiza lucruri mari!, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.

 

Cu mai multă încredere, voi atinge obiectivele pe care mi le-am propus!”, a spus Alin, după terminarea cursei.

 
Pentru al doilea an consecutiv, Ionuț Cristea a participat la Maratonul Nisipului CELCO Marea Neagra și a reușit la cursa de 21 de km de semimaraton locul 3 la general.
 
Traseul celei de-a noua ediții s-a întins între plaja Neversea și Reyna, iar startul și sosirea au avut loc la plaja Zoom Beach.
 
Participanții au avut ocazia să concureze la curse de 5, 10, 21 și 42 km.
 

Peste 500 de alergători s-au înscris la toate cele 4 probe. În ciuda provocărilor obișnuite din Dobrogea – nisipul, vântul și soarele, Ionuț a reușit să termine cursa cu 6 minute mai repede decât anul trecut. Felicitări, Ionuț!, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

 

Mi-am depășit condiția. Pregătirea și antrenamentele mele încep să dea roade, iar evoluția mea ca sportiv este din ce în ce mai vizibilă”, a spus Ionuț Cristea.

 
 
La ciclism, Adrian Moldoveanu a reușit locul 9 la competiția „The Wall - RGT Pucioasa”.

Adi a avut parte de multe provocări în această cursă, pe care a terminat-o pe locul 38, la general. Competiția spectaculoasă de la Pucioasa este una dintre cele mai mari concursuri de șosea din România, “cu de toate pentru toți”, spun organizatorii.

 
De asemenea, Iulian Năstase s-a clasat pe locul 7 în cursa de ciclism de la Tulcea, competiție care a marcat prima etapă a campionatului național de MTB.
 

Iulian a participat la cursa de contratimp și la cea de fond și a impresionat cu determinarea sa. Felicitări, Iulian!, precizează CS Medgidia.  

 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:

 
CS Medgidia
Adriana Dinu și Andrei Ene, pe locul întâi la Semimaratonul Fetești 2024 (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii