Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia Tânărul atlet Alin Mihai Şavlovschi, vicecampion național de seniori, cu record personal (GALERIE FOTO)

ro

03 Jul, 2024 17:00 883 Marime text

 
  • Performanța lui Alin Mihai Șavlovschi e cu atât mai importantă cu cât ea vine după o perioadă dificilă, în care sportivul a suferit o intervenție chirurgicală. 
 
Un nou rezultat important în atletism pentru tânărul Alin Mihai Şavlovschi, sportiv cu dublă legitimare, CS Medgidia - AC Mica Romă Blaj (antrenor, Sandu Nicolae), care, la Campionatul Național pentru seniori, de la Cluj-Napoca, a cucerit medalia de argint în proba de 3.000 m obstacole.
 
Deși este încă junior (fiind născut în anul 2006), Alin Mihai Șavlovschi a avut o evoluție foarte bună în întrecerea de seniori, realizând un timp remarcabil de 9:01.13, cu care a stabilit un nou record personal.
    
„Performanța sa vine după o perioadă dificilă, în care Mihai a suferit o intervenție chirurgicală faringiană. În ciuda lipsei de antrenamente și a unei recuperări greoaie, ambiția și dorința sa de a reveni pe pistă au condus la acest rezultat excepțional. Acest succes îl califică și îl aduce mai aproape de participarea la Campionatul Mondial U20 din Lima, Peru. Alin Mihai Savlovschi continuă să fie un exemplu de perseverență și pasiune în atletism. Felicitări, Alin!“, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia.
 
Recent, în luna mai a acestui an, Alin Mihai Şavlovschi, în vârstă de numai 17 ani, a obținut locul 5 în proba de 3.000 de metri obstacole, cu performanța de 9:03.75, la Campionatul Balcanic pentru seniori, de la Izmir (Turcia).
 
„Condițiile atmosferice nefavorabile, mai exact o ploaie măruntă pe toată durata probei, l-au încurcat puțin pe Alin de rezultatul mult dorit, dar a demonstrat un potențial incredibil. Felicitări, Alin! Ai făcut o cursă extraordinară în compania unor sportivi de elită, stârnindu-le admirația prin evoluția ta remarcabilă, la doar 17 ani. Continuă să crezi în tine și în puterea ta de a realiza lucruri mari!“, a menționat CS Medgidia.
 
La ciclism, Lucas Dumitrache, de la CS Medgidia, a obținut locul 6 la „Cupa de ciclism a Copiilor Rikora“, de la Focșani. Colegul său, Ildar Iusein, s-a ținut aproape de el și s-a clasat pe 8, în competiția care a fost și etapă de cupă națională.
 
Totodată, opt copii de la secția de kick-boxing a CS Medgidia au participat la două competiții importante. Micii sportivi au fost prezenți la CUPA FRAMC, dar și la Campionatul Național de Muay Thai. Ambele competiții au avut loc la Sala Polivalentă din Plopeni, județul Prahova.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia) 
 
Citește și:

CS Medgidia
Atletul Alin Mihai Șavlovschi, pe locul cinci la Campionatul Balcanic (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii