Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, 13 medalii la Campionatul Național. „Eforturile și dedicarea voastră sunt admirabile!“ (GALERIE FOTO)

ro

17 Jun, 2024 17:00 756 Marime text

 
  • Cele mai medaliate sportive de la CS Victoria Cumpăna la competiția de la Brașov au fost Elena Cășăriu, Maya Ulrich și Andrada Luțan.
 
Campionatul Național de Gimnastică Ritmică pentru junioare II și III, organizat de Federația Română de Gimnastică Ritmică, în colaborare cu ACS Carla Ritmic Gim Brașov, s-a disputat la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov.
 
În competiție s-au întrecut peste 100 de sportive, legitimate la 17 dintre cele mai bune cluburi din țară. Ca de fiecare dată, gimnastele Clubului Sportiv Victoria Cumpăna au fost nelipsite de pe podium, cucerind 13 medalii: șase de aur, patru de argint și trei de bronz.
 
Cele mai medaliate sportive de la Cumpăna la această competiție au fost Elena Cășăriu, cu cinci medalii (trei de aur și două de argint), Maya Ulrich, cu cinci medalii (două de aur și trei de bronz) și Andrada Luțan, cu patru medalii (două de aur și două de argint).
 
Medalii de aur au obținut: echipa de junioare II (Bianca Georgescu, Amalia Banciu, Antonia Luțan, Andrada Luțan și Maya Ulrich); Elena Cășăriu, la individual compus, 10 ani, la coardă, 10 ani, la minge, 10 ani; Andrada Luțan, la măciuci, 12 ani; Maya Ulrich, la minge, 12 ani.
 
Medaliile de argint le-au revenit gimnastelor Elena Cășăriu, la cerc, 10 ani, la panglică, 10 ani; și Andrada Luțan, la individual compus, 12 ani, și la cerc, 12 ani.
 
Medalii de bronz a cucerit Ulrich Maya, la individual compus, 12 ani, la măciuci, 12 ani, la panglică, 12 ani.
 
Calificate la Cupa României
 
Rezultate bune, chiar nu au urcat pe podium, au obținut și echipa de junioare III (Elena Cășăriu, Diana Mihăilescu, Ioana Vasiliu și Sofia Banciu), și Miruna Matei, la panglică, 13 ani, care au ocupat poziția a patra.
 
În urma rezultatelor obținute la acest Campionat Național, Elena Cășăriu, Andrada Luțan, Antonia Luțan, Maya Ulrich, Amalia Banciu și Miruna Matei au obținut calificarea la Cupa României.
 
„Ne faceți mândri la fiecare participare!“
 
Clubul Sportiv Victoria Cumpăna beneficiază de sprijinul Primăriei Cumpăna și al celorlalte autorități locale de la Cumpăna.
 
„Cu mare bucurie și recunoștință, felicităm toate gimnastele participante în cadrul acestui eveniment, pentru impresionanta performanță! Eforturile și dedicarea voastră sunt admirabile și reprezintă un exemplu demn de urmat pentru noi toți. Vă mulțumim că ne faceți mândri la fiecare participare, că ne-ați adus și de data aceasta atâta bucurie și ați reprezentat cu dăruire comuna Cumpăna și Clubul Sportiv «Victoria». Felicitări pentru succesul extraordinar, vouă, dragi sportive, părinților voștri, care vă susțin la fiecare pas și, nu în ultimul rând, doamnelor antrenor Elena Vlad și Luiza Cerbula, fără de care toate acestea nu ar fi fost posibile! Mult succes în competițiile viitoare!“, se arată pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 
Citește și:
 
Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, 35 de medalii la Trofeul „Ritmic Gym“. „Sunteți cu adevărat niște campioane!“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii