Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța, bilanț pozitiv la Festivalul de mini-baschet de la Costinești. „Avem o generație care promite mult!“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

07 Jul, 2024 17:00 276 Marime text
 

 
  • La final, s-a lăsat cu tradiționala baia de apă, de la care nu au scăpat nici antrenoarele.
 
CSM Constanța are bilanț pozitiv la Festivalul de mini-baschet de la Costinești la meciuri castigate, dar contează foarte mult că relațiile de joc s-au legat, iar copiii s-au putut bucura de meciuri, măsurându-și forțele cu multe echipe din țară.
 
Fără doar și poate, surpriza a venit de la fete, care, în ciuda unui presezon cu rezultate mixte, au realizat un parcurs care le-a asigurat la final primul loc în Grupa 4, cu șase victorii în șapte meciuri și 13 puncte acumulate. La masculin, băieții au încheiat cu un bilanț de patru victorii în șapte meciuri disputate și 11 puncte, fiind foarte aproape de podiumul Grupei 14.
 
„Ne-am putut bucura de meciuri 3x3“
 
„Ambele echipe de mini baschet au încheiat cu un bilanț pozitiv la meciuri câștigate dar cel mai important a fost că am putut lega relațiie de joc, ne-am putut bucura de meciuri 3x3, disciplină în care România are prima medalie europeană din istoria acestui sport (2014) și ne-am putut măsura nivelul de joc cu și mai multe echipe din țară. Avem o generație care promite mult și, cu multă muncă, seriozitate și implicare în antrenamente, poate performa și mai sus“, este mesajul CSM Constanța.

Un desert pe măsură
 
La final, s-a lăsat cu tradiționala baia de apă, de la care nu au scăpat nici antrenoarele.
 
„Mini baschetbaliștii și mini baschetbalistele de la CSM Constanța au încheiat parcursul de la Festivalul de Mini Baschet de la Costinești cu zâmbetul pe buze dar și cu un desert pe măsură, gustând la final din tortul CSM Constanța“, se arată pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.
 
„Se încheie un ciclu și începe altul“
 
Întrecerea de la Costinești și-a arătat utilitatea pentru CSM Constanța.
 
„O competiție din care plecăm cu multe zâmbete, multe amintiri și multe prietenii noi, cu multe lucruri noi învățate despre baschet, dar și despre munca în echipă. O competiție în care am învățat că ne putem baza pe coechipierii noștri, în orice situație, fie că ne e ușor sau greu. O competiție pe care cu siguranță mulți dintre noi nu o vom uita. Se încheie un Festival de Mini Baschet, un ciclu, și începe altul, pentru care ne vom pregăti și pentru care va trebui să ridicăm nivelul și mai sus, alături de antrenorii noștri, Ramona Pop, Andreea Dragoș și Luiza Dascălu! Hai, Constanța!“, mai menționează CSM Constanța.
 
Senioarele vor juca în turul preliminar al EuroLeague Women
 
La senioare, campioana României, CSM Constanța, va juca în turul preliminar al EuroLeague Women, în care va întâlni, în dublă manșă (pe 18 septembrie 2024, pe teren propriu, și pe 25 septembrie 2024, în deplasare), una dintre formațiile Landes (Franța), Casademont Zaragoza (Spania) sau KSC Szekszard (Ungaria). Adversarul se va stabili pe 18 iulie, cu ocazia tragerii la sorți de la Munchen. Dacă nu va accede în EuroLeague Women, CSM Constanța își va continua parcursul continental în grupele EuroCup Women.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:
 
Competițiile naționale de BabyBaschet și MiniBaschet, la Costinești. CSM Constanța - „Ne bucurăm de baschet, de vacanță și de voie bună“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii