Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 11 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța canotaj Abia revenit de la Jocurile Olimpice Paris 2024, Leontin Nuțescu a luat medalie la Naționale (GALERIE FOTO)

ro

11 Aug, 2024 11:23 341 Marime text
Echipajul CSM Constanța. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța canotaj) 
 
Întrecerile Campionatului Național de tineret și seniori s-au încheiat pe apele lacului „Lebăda” din Pantelimon, pe pista olimpică de 2.000 de metri.
 
Printre sportivii care au reprezentat CSM Constanța la această importantă competiție s-a aflat și canotorul Leontin Nuțescu, abia revenit de la Jocurile Olimpice de la Paris, unde a concurat în echipajul României de patru vâsle.
 
Sportivii clubului de la malul mării au avut evoluții remarcabile și au reușit să câștige patru medalii, dintre care una de aur, una de argint și două de bronz.
 
Echipajul de 8+1 masculin a realizat o cursă extraordinară și a câștigat titlul de campioană națională, în componența: Dragoș Valentin Peia, Ovidiu Cristian Badea, Constantin Filip, Sergiu Anfimov, Jan Andrei Bercea, Leontin Nuțescu, Marian Ștefan Dunca, Eduard Angel Moldovan și Irina Despa.
 
Medalia de argint a fost adjudecată în proba de 4 rame fără cârmaci de Leontin Nuțescu, Jan Andrei Bercea, Sergiu Anfimov și Constantin Filip.
 
Pe treapta a treia a podiumului au urcat echipajele de dublu rame seniori: Eduard Angel Moldovan, Dragoș Valentin Peia și dublu rame tineret: Marian Ștefan Dunca, Ovidiu Cristian Badea.
 
Tinerii canotori de la CSM Constanța sunt pregătiți de antrenorul Gabriel Vodă.
 
Citește și:

CSM Constanța
Canotorii, medalii la Campionatul European (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii