Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța handbal Victoria cu Gorenje Velenje, cadoul perfect pentru ziua de naștere a antrenorului George Buricea (GALERIE FOTO)

ro

02 Aug, 2024 17:00 228 Marime text
 
CSM Constanța, victorii pe linie în Slovenia. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
  • CSM Constanța a câștigat toate cele patru meciuri amicale disputate în cantonamentul din Slovenia.
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța a încheiat cu o victorie cantonamentul de pregătire din Slovenia, scor 33-26 (16-8) cu RK Gorenje Velenje, chiar pe terenul adversarei, Sala Roșie din Velenje!
 
Vicecampioana României a câștigat clar duelul cu campioana Sloveniei, iar handbaliștii formației de pe litoral i-au făcut cadoul perfect antrenorului George Buricea, care a împlinit 45 de ani în ziua meciului! Pentru CSM Constanța au evoluat: Vasile, Rusu, Preda - Aliokhin 6 goluri, Andrei 4, Drăgan 3, Nikolić 3, Komogorov 3, Buzle 3, Nistor 3, Szász 2, Ravnić 2, Căbuț 1, Chikovani 1, Stanković 1, Ștefan 1, Ilie, Ungureanu și Murtaza.
 
Pentru CSM Constanța a fost cea de-a patra victorie în tot atâtea meciuri amicale disputate în cantonamentul din Slovenia, după cele cu MRK Krka (scor 35-25), MRK Čakovec (41-30) și selecționata regiunii chineze Jiangsu (28-22). Echipa de la malul mării nu s-a putut baza în Slovenia pe pivotul Gastón Mouriño, aflat la Jocurile Olimpice de la Paris cu Naționala Argentinei. Totodată, duelul cu Gorenje Velenje a fost cel mai important al CSM Constanța din Slovenia, un duel european de top, Gorenje fiind, ca și vicecampioana României, calificată direct în faza grupelor EHF European League în acest sezon.    
 
CSM Constanța va debuta oficial în noul sezon competițional pe 24 august 2024, contra campioanei Dinamo București, în semifinalele Supercupei României, la Pitești. La sfârșitul lunii, echipa constănțeană va juca în prima etapă din Liga Zimbrilor tot contra lui Dinamo, la Constanța, iar în octombrie va debuta în grupele EHF European League.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
CSM Constanța
Handbaliștii, a treia victorie în Slovenia. Joi, 1 august 2024, cel mai important meci (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii