Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Handbaliștii, a treia victorie în Slovenia. Joi, 1 august 2024, cel mai important meci (GALERIE FOTO)

ro

31 Jul, 2024 10:37 264 Marime text
CSM Constanța – MRK Krka. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal) 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța a obținut cea de-a treia victorie în trei meciuri disputate în cantonamentul de pregătire din Slovenia: scor 35-25 (20-14) contra MRK Krka, cu Leon Rašo, fostul jucător al formației de pe litoral, în echipa adversă!
 
Au evoluat: Vasile, Rusu, Preda Aliokhin 7 goluri, Komogorov 7, Nistor 4, Drăgan 4, Căbuț 2, Andrei 2, Buzle 2, Szász 2, Stanković 2, Ravnić 2, Nikolić 1, Chikovani, Ungureanu, Rareș Ștefan, Ayar Murtaza.
 

Pentru handbaliștii noștri a fost un test foarte util, în compania echipei care, în sezonul anterior, s-a clasat pe locul 4 în prima ligă a Sloveniei și a ajuns în sferturile de finală ale EHF European Cup. CSM Constanța s-au impus clar, după ce și-au asigurat un avantaj de 6 goluri la pauză, este mesajul CSM Constanța.

 
Pivotul Gastón Mouriño, aflat la Jocurile Olimpice de la Paris cu Naționala Argentinei, a marcat un gol în a doua partidă de la JO 2024, cu Ungaria.
 
Joi, 1 august 2024, CSM Constanța va susține cel mai important test, contra campioanei Sloveniei, Gorenje Velenje.
 
Va fi un duel european de top, Gorenje fiind, ca și CSM Constanța, calificată direct în faza grupelor EHF European League în acest sezon.
 
Citește și:
 
Handbal
CSM Constanța a învins în Slovenia și MRK Čakovec
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii