Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța triatlon Carol Popa, în primii 15 la Cupa Europeană Elite pe distanță olimpică (GALERIE FOTO)

ro

05 Sep, 2024 09:54 184 Marime text
 
Carol Popa. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța) 
 
Triatlonistul Carol Popa a încheiat pe locul 14 prima sa participare la categoria Elite Men, într-un concurs internațional, 2024 Europe Cup Triathlon Istanbul!

Sportivul de la CSM Constanța a fost cel mai tânăr concurent care a luat startul în cursa pe distanță olimpică de la Istanbul, unde a reușit să depășească triatloniști mult mai experimentați.

Cel mai valoros junior al României a obținut cel de-al 9-lea timp la înot, 17 minute 38 secunde, pe distanța de 1500m.

Carol a fost cronometrat în 52.50 la bicicletă (40,6 km) și 33.17 la alergare (10 km) și a încheiat cursa după o oră, 44 de minute și 45 de secunde (1.44.45).

Carol Popa, primul pas către JO Los Angeles. Clasare în primii 15 la Cupa Europeană Elite pe distanță olimpică, din Istanbul. În fața lui Carol au fost exclusiv sportivi elite cu experiență. Un test peste care a trecut cu brio, se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Triatlon.  


Celălalt sportiv care a reprezentat România, Sebastien Pascal, a încheiat cursa pe locul 25.

Datorită punctelor acumulate, sportivul antrenat de Cristi Doicescu va urca încă aproape 100 de poziții în clasamentul mondial! O performanță excelentă la acest nivel pentru juniorul nostru, cu perspective frumoase în competițiile viitoare de seniori! Felicitări și succes în concursurile următoare! În perioada 6-8 septembrie, Carol va lua startul la Campionatul European de Tineret. Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța.


Citește și:

Triatlon
Sportivii de la CSM Constanța, evoluții promițătoare la Campionatul European
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii