Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța triatlon Carol Popa se menține pe primul loc în clasamentul european, iar Raul Petre intră și el în Top 10 (GALERIE FOTO)

ro

10 Jun, 2024 12:57 543 Marime text
 
 
Triatlonistul constănțean Carol Popa se menține pe primul loc în clasamentul Europe Triathlon la juniori, iar Raul Petre intră și el în Top 10, după un salt spectaculos de 26 de poziții!
 
Sportivii legitimați la CSM Constanța, antrenați de Cristian Doicescu, propulsează astfel Federația Română de Triatlon pe locul 3 în clasamentul european la nivel de juniori!
 

România a urcat două poziții și a scos Italia și Franța din Top 3! O performanță extraordinară pentru triatlonul românesc, datorată și celorlalți juniori români care au concurat în competițiile internaționale, printre care și junioara noastră Amalia Singuran.
 
Felicitări, sportivilor și antrenorilor! Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța.

 
Aflat într-o ascensiune formidabilă, Carol Popa a reușit o nouă clasare de top, locul 4, la cea mai recentă etapă de Cupă Europeană, de la Silver Lake (Serbia), după ce a mai obținut, în acest an, o medalie de argint la Quarteira (Portugalia) și una de bronz la Caorle (Italia). La Silver Lake, Carol și Raul au cucerit și o medalie de argint la ștafetă mixtă, cu Team Romania!
 
Urmează Cupa Europeană de Juniori de la Izvorani, din 15-16 Iunie.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Triatlon)
 
Citește și:

 
Triatloniștii de la CSM Constanța, pe podium la Cupa Europeană de Juniori din Serbia (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii