Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța volei Bianca Cucu - MVP al turneului final, Diana Miron - premiul special. O poveste magică și la speranțe! (GALERIE FOTO)

ro

04 Jun, 2024 17:00 1588 Marime text

 
  • După aurul național de la cadete, CSM Constanța a urcat pe podium și în Campionatul Național de speranțe. 
 
În sezonul recent încheiat, 2023/2024, CSM Constanța a obținut două medalii naționale cu echipele feminine de volei la nivel de juniori, sub îndrumarea antrenoarelor Bianca Ioana Cojocaru, Vanesa Deșliu și Natalia Cojocaru, aur la cadete (Under-17) și bronz la speranțe (Under-15).
 
„Acest sezon a fost magic, voi toți ați fost magici. Sfârșitul unui capitol în care s-a scris istoria. Medalie de bronz cu U15. Medalie de aur cu U17. Vă mulțumesc tuturor, vă iubesc!“, este mesajul Biancăi Ioana Cojocaru.
 
„O nouă experiență foarte frumoasă“
 
După titlul național de la cadete, CSM Constanța a urcat pe podium și la speranțe, la turneul final de la Câmpulung Muscel. În finala mică, echipa de la malul mării a trecut cu 3-1 de Champions Sibiu, după ce, în semifinale, cedase cu 0-3 în disputa cu CS Muscel (echipa gazdă). În grupa A, CSM Constanța a înregistrat rezultatele, în ordine: 0-3 cu CSV Craiova, 3-1 cu CSM București și 3-0 cu HV Junior Iași. „Fetele au jucat foarte bine. Am avut parte de o nouă experiență foarte frumoasă. Veneam după titlul de la cadete și știam că ne batem pentru medalie și la speranțe. Am reușit și la această categorie de vârstă“, a mai spus Bianca Cojocaru.
 
Are calități fizice și tehnice excepționale
  
De la CSM Constanța, extrema Bianca Cucu (1,82 m), sportivă de numai 13 ani, cu calități fizice și tehnice excepționale, a avut o nouă evoluție de clasă, ca, de altfel, și la Campionatul Național Under-17 și la celelalte competiții de vârstă mai mare ca a ei în care a evoluat (atât cu echipa de club, cât și cu loturile naționale). Astfel că titlul de MVP al turneului final la U-15 i-a revenit firesc. De asemenea, o altă voleibalistă constănțeancă, centrul Diana Miron, a primit premiul special. Această distincție s-a acordat unei jucătoare de la fiecare formație participantă la turneul final U-15, iar de la CSM Constanța aleasa a fost Diana Miron.  
 
Lotul care a trimis CSM Constanța U15 între cele mai bune trei echipe ale României a fost format din: Diana Miron, Bianca Cucu, Alida Nicola, Alexandra Radu, Natalia Radu, Alexia Mitu, Briana Popescu, Alessia Moceanu, Rebeca Midișan, Andreea Iftimiciuc, Karina Hlusin, Melisa Koseoglu, Sara Dedu-Nae, Anastasia Bunea, Roxana Cârjilă. Antrenori, Bianca Ioana Cojocaru, Vanesa Deșliu și Natalia Cojocaru.
 
Patru dintre fete au obținut câte două medalii
 
O parte dintre fetele de pe litoral au câștigat în stagiunea 2023/2024 două medalii, atât titlul național cu cadetele, cât și bronzul cu speranțele.
 
„Un sezon fabulos pentru fetele noastre, care au fost susținute la Câmpulung Muscel de o galerie mare de părinți și prieteni care le-au încurajat pe fete. Un sezon extraordinar pentru voleiul juvenil constănțean și pentru generațiile pregătite de Bianca Ioana Cojocaru, Vanesa Deșliu și Natalia Cojocaru! Un sezon superb în care Bianca Cucu, Andreea Iftimiciuc, Alexandra Radu și Rebeca Midișan obțin atât titlul național la U17 cât și bronzul național la U15. Mândri de voi! Felicitări, tuturor, hai, Constanța!“, este mesajul CSM Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța, Bianca Ioana Cojocaru, Andreea și Ciprian Cucu)
 
Citește și:
 
Volei
După titlul național de la cadete, CSM Constanța a luat medalie și la speranțe. „Un sezon fabulos pentru fetele noastre!“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii