Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EURO 2024 Campioana continentală en-titre, Italia, calificare dramatică în optimi, cu gol în minutul 90+8! (GALERIE FOTO)

ro

25 Jun, 2024 00:23 972 Marime text
 
 
S-a încheiat și grupa B a Campionatului European de fotbal din Germania, mergând direct în optimi Spania și Italia, care au încheiat grupa pe primele două locuri.

Clasament final grupa B: 1. Spania – 9p, 2. Italia – 4p, 3. Croația – 2p, 4. Albania – 1p. 

Calificată dinaintea ultimei etape, Spania a câștigat și meciul din etapa a treia, 1-0 cu Albania (Ferran Torres 13), și a încheiat seria cu punctaj maxim. 

În celălalt meci s-au întâlnit Italia și Croația. Campioana europeană en-titre, Italia avea nevoie de un egal pentru a merge direct în optimi, pe când Croația atingea acest obiectiv doar cu o victorie. Și pe care a fost foarte aproape să o obțină! A condus până în secvențele de final cu 1-0 (Modric 55), după ce tot acesta ratase un penalty cu câteva minute înainte. În minutul 90+8 însă, Zaccagni a înscris golul egalării, echivalent cu optimile de finală.

Clasată pe locul trei, e improbabil ca selecționata Croației să atingă optimile de finală de pe această poziție, cu numai 2 puncte.

În optimi, Italia va întâlni Elveția.

Sursa foto: Facebook (UEFA EURO 2024)

Citește și:


EURO 2024
Spania a învins Italia și s-a calificat în optimi (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii