Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EURO 2024 Ianis Hagi, clarificări - „Vă asigur că aceste informații sunt total neadevărate“

ro

24 Jun, 2024 15:37 1055 Marime text


Decarul echipei naționale de fotbal a României la Campionatul European de fotbal din Germania, Ianis Hagi, le-a trimis un mesaj suporterilor tricolorilor, prin intermediul site-ului oficial al Federației Române de Fotbal.

Fiul lui Gheorghe Hagi a respins informațiile vehiculate cu privire la faptul că, după meciul cu Belgia, ar fi mers direct la vestiare, fără să salute publicul și solegii.

„În ultimele zile, am observat câteva articole în presă, care susțin că, după meciul cu Belgia, am plecat direct la vestiar, fără să salut publicul și colegii mei. Vreau să clarific această situație și să vă asigur că aceste informații sunt complet neadevărate.

Imediat după fluierul de final, am salutat toate zonele în care se aflau suporteri români. Este foarte important pentru mine să arăt respectul și aprecierea mea pentru voi, cei care ne susțineți necondiționat. De asemenea, am salutat toți colegii mei înainte de a merge la vestiar.

Pentru mine, echipa națională a României este o familie. Fiecare meci, fiecare antrenament și fiecare moment petrecut alături de colegii mei sunt de neprețuit. Publicul român este minunat și am un respect enorm pentru fiecare dintre voi. Întotdeauna am avut și voi avea respect maxim pentru voi, cei care ne susțineți necondiționat.

Momentele petrecute împreună cu voi pe teren și în afara lui sunt cele mai frumoase din cariera mea. Este o onoare să port tricoul naționalei și să reprezint România în fața voastră.

Fiecare strigăt de încurajare și aplauzele din partea voastră înseamnă foarte mult pentru mine și pentru echipă.  

Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră constantă și vă asigur că vom continua să luptăm pentru România, împreună, ca o adevărată familie“, este mesajul lui Ianis Hagi.


Sursa foto: Facebook (Echipa națională de fotbal a României)

Citește și:


EURO 2024
Ianis Hagi, Denis Alibec și ceilalți tricolori, vizitați de familii în cantonamentul de la Würzburg
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii