Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EURO 2024 Ianis Hagi, Denis Alibec și ceilalți tricolori, vizitați de familii în cantonamentul de la Würzburg

ro

24 Jun, 2024 14:52 1517 Marime text

Înainte de meciul decisive cu Slovacia, din grupa E a Campionatului European de fotbal din Germania, jucătorii echipei naționale a României au patrecut patru ore alături de familii, care au venit la fotbaliști în cantonament.

Această întâlnire fusese planificată încă dinainte ca echipa națională să ajungă în Germania.

Duminică, în cantonamentul de la Würzburg, Germania, a avut loc un moment deosebit de emoționant pentru echipa națională de fotbal a României, înainte de meciul decisiv cu Slovacia.

După aproape o lună de cantonament intens, jucătorii au avut ocazia să își reîntâlnească familiile și să petreacă câteva ore prețioase alături de cei dragi.

Selecționerul Edward Iordănescu a decis să le ofere tricolorilor această ocazie specială.

Familiile jucătorilor au sosit în cantonament pentru patru ore, timp în care soțiile, prietenele, copiii și părinții acestora au avut prilejul să discute cu ei, să-i îmbrățișeze și să-i încurajeze.

Momentele petrecute de tricolori alături de cei dragi au fost neprețuite, emoțiile fiind vizibile pe chipurile tuturor celor prezenți. Lacrimi de bucurie, îmbrățișări strânse și zâmbete largi au caracterizat această după-amiază deosebită.

Reîntâlnirea cu familiile a fost o gură de aer proaspăt pentru jucători, o pauză binevenită în timpul acestui cantonament lung.

Tricolorii au reușit să își reîncarce bateriile și să se pregătească pentru provocările ce urmează, având în suflet bucuria și suportul celor dragi, se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.


Decarul Naționalei la acest turneu final, Ianis Hagi, i-a avut alături pe soția sa, Elena, dar și pe părinți, Gheorghe și Marilena, în timp ce un alt constănțean, Denis Alibec, s-a bucurat de prezența mamei sale, Emilia.

Sursa foto: Facebook (Echipa națională de fotbal a României)

Citește și:


EURO 2024. LIVE TEXT
România, învinsă de Belgia. Calificarea se va decide în ultima etapă (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii