Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EURO 2024. România, foarte aproape de optimi Denis Drăguș - „Suntem pregătiți pentru Slovacia, jucăm să luăm locul 1 în grupă“

ro

25 Jun, 2024 11:29 662 Marime text
 
 
Echipa națională de fotbal a României susține miercuri, 26 iunie 2024, ultimul meci din grupa E a Campionatului European din Germania, contra Slovaciei, toată țara așteptând ca, după această confruntare, tricolorii să se califice în optimile de finală.

Meciul se joacă, de la ora 19.00, la Frankfurt (în direct la Pro TV), iar, de la aceeași oră (dar pe Pro Arena), se dispută, la Stuttgart, cealaltă confruntare din grupă, din etapa a treia, Ucraina – Belgia.

Înaintea acestor confruntări, toate cele patru formații sunt la egalitate de puncte, ordinea în clasamentul grupei E fiind următoarea: 1. România – 3p (3-2), 2. Belgia – 3p (2-1), 3. Slovacia – 3p (2-2), 4. Ucraina – 3p (2-4).

LA EURO 2024, în optimile de finală se califică direct primele două clasate în cele șase grupe, plus patru echipe de pe locul trei cu cel mai bun punctaj.  

Vezi cotele Superbet pentru confruntarea cu Slovacia

Ținând cont de situația din grupa E, de golaverajul României, dar și de situația din celelalte grupe (în ce privește locul trei), România are șanse mari să se califice în optimi, chiar și cu o înfrângere cu Slovacia! Ca să ajungă în optimi direct, de pe primele două locuri, tricolorii trebuie să nu piardă cu Slovacia. România ar depăși grupa, de pe locul trei, și cu un insucces la mai puțin de cinci goluri cu Slovacia, dar cu condiția ca Belgia să învingă Ucraina.  
 
Găsește inspirație pentru biletele tale verzi SuperSocial, cea mai mare comunitate de super pariori din România!
 
Tricolorii nu se gândesc însă decât la victorie cu Slovacia și la calificarea de pe locul întâi.

„Suntem foarte încrezători, mergem să câștigăm meciul. Vrem să ne revanșăm pentru eșecul cu Belgia și să producem din nou bucurie pentru toți suporterii. Vrem să le mulțumim tuturor, cred că toată Europa a fost uimită pentru ce s-a întâmplat pe stadion, dar și în afară, cu fanii români. Ne-am recuperat bine fizic, toate staff-urile echipei și-au făcut treaba bine. Și noi suntem conștienți că trebuia să fim atenți la recuperare. Ca și în teren, am dat totul și pe acest aspect și suntem pregătiți pentru Slovacia, jucăm să luăm locul 1 în grupă“, a declarat atacantul Denis Drăguș, jucător lansat în fotbalul mare de Academia Hagi și care a marcat un gol la acest Euro, în victoria (3-0) cu Ucraina.  


De altfel, șase dintre cei 26 de jucători convocați de selecționerul Edward Iordănescu pentru EURO 2024 (Alexandru Cicâldău, Răzvan Marin, Ianis Hagi, Florinel Coman, Denis Drăguș și Denis Alibec) sunt formați pe litoral. Iar șapte dintre cei 26 vin de la echipe din SuperLiga României (patru de la campioana FCSB, doi de la CFR Cluj și unul de la Universitatea Craiova).

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Echipa națională de fotbal a României)

Citește și:
 
EURO 2024. LIVE TEXT
România, învinsă de Belgia. Calificarea se va decide în ultima etapă (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii