Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Cât plătește, de fapt, Rapid București pe Constantin Grameni. Hagi - „S-a bătut câmpii și nu e normal“ (VIDEO)

ro

12 Sep, 2024 15:17 514 Marime text
 Constantin Grameni. Sursa foto: Farul Constanța
Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța, a dezvăluit cât a încasat clubul de pe litoral în schimbul mijlocașului Constantin Grameni, căpitanul echipei, transferat la Rapid București: 400.000 de euro.

În plus, Farul are și un procent de 30% dintr-un transfer ulterior.

Hagi a ținut să lămurească lucrurile, în condițiile în care în spațiul public au apărut și informații că Farul ar fi încasat 1,4 milioane de euro pe Grameni!

Zic suma ca să fie clar, pentru că s-a bătut câmpii și nu e normal să fie o așa discrepanță într-o o valoare și alta. Probabil și conducerea noastră ar fi trebuit să lămurească situația. Nu putem sta cu genul acesta de știri, nu sunt 400.000, sunt 1,4 milioane!, a spus Gheorghe Hagi.


Managerul tehnic al Farului a punctat încă o dată că Farul este nevoită să recurgă la vânzări de jucători, pentru a-și completa bugetul.

Hagi a spus și că ofertele de la FCSB și Rapid pentru Mihai Popescu, respectiv Constantin Grameni au fost singurele pentru acești jucători, iar transferurile au fost operate la finele perioadei de mercato.

Trebuie să fim conștienți că lucrurile vor merge înainte în ce-i privește pe cei care fac bine. Noi nu avem capacitatea și puterea de a ține jucătorii care vor să plece, atenție la acest detaliu! Noi nu putem face achiziții de două - trei milioane, cinci. Din contră, noi lucrăm cu deficit de buget. Trebuie să vindem jucători ca să ne completăm bugetul și să plătim salariile angajaților. Avem niște costuri. Trebuie să fim conștienți cu toții de aceasta. Îmi pare rău că suntem de atâția ani aici în Constanța împreună și ne facem că nu știm că Farul lucrează cu deficit de buget. Avem 160 de angajați care trebuie plătiți. Tot ce s-a făcut la Farul s-a făcuit cel mai bine. La Federație suntem clubul cel mai bun, a punctat Hagi.  


Declarația lui Gheorghe Hagi pe acest subiect, în video de mai jos, între minutele 4:41 și 10:15. 

Citește și:

Farul Constanța
Nemulțumiri. „Vindem tot, fără excepție. Semnat - o echipă fără nicio pretenție!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii