Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Constantin Grameni - „Eu zic că, de meciul viitor, vor veni și golurile. Noi așteptăm în primul rând victorii“

ro

24 Jul, 2024 17:00 271 Marime text
 

 
  • Pentru Farul Constanța urmează în campionat două meciuri pe teren propriu.
 
Farul Constanța nu a marcat în primele două meciuri din sezonul 2024/2025 al Superligii, fiind singura echipă din campionat fără gol înscris, dar „marinarii“ sunt siguri că situația se va schimba începând cu etapa viitoare, când întâlnesc pe teren propriu FC Botoșani, ultima clasată.
 
Cu un punct acumulat în două partide și golaveraj 0-1 (deși au avut multe ocazii), după 0-1 cu Unirea Slobozia la Ovidiu și 0-0 în deplasare cu Oțelul Galați, Farul se află pe locul 12 în clasament. După al doilea meci, căpitanul Farului, mijlocașul Constantin Grameni, a spus, la Farul TV: „Niciunul dintre noi nu suntem mulțumiți cu acest punct, pentru că am avut ocazii. Față de meciul de la Galați din sezonul trecut, în care nu am avut un joc foarte bun, dar am câștigat, acum ne-am creat ocazii, dar am ratat. Suntem încrezători însă, pentru că, până la urmă, e un lucru pozitiv că ajungem în acele poziții, la finalizare. Eu zic că, de meciul viitor, vor veni și golurile, și punctele. E obligatoriu să luăm cele șase puncte din cele două meciuri care urmează, acasă (n.r. după cel cu FC Botoșani, urmează întâlnirea cu Poli Iași), întrucât nu prea am acumulat puncte până acum, chiar dacă am avut o îmbunătățire a jocului față de prima partidă, cu Unirea Slobozia“.
 
„Faptul că jucăm bine, avem ocazii, dar nu dăm goluri, nu încălzește pe nimeni“
 
Tânărul fotbalist a menționat că Farul vrea să acumuleze cât mai multe puncte, astfel încât, la finele sezonului regular, să atingă primul obiectiv, calificarea în play-off.
 
„Noi așteptăm în primul rând victorii, întrucât ele rămân în clasament. Faptul că jucăm bine, avem ocazii, dar nu dăm goluri, nu încălzește pe nimeni, nu mulțumește pe nimeni. Sigur, e început de sezon, dar eu spun că, din etapa viitoare, vom începe să luăm câte trei puncte, pentru că avem mare nevoie. Am acumulat un singur punct după primele două etape, dar nu avem cum să cedăm din punct de vedere moral, e abia începutul campionatului. Mai sunt 28 de meciuri din sezonul regular, vrem să avem cât mai multe puncte strânse, astfel încât, atunci când se trage linia, să fim în primele șase, primul nostru obiectiv“, a menționat Constantin Grameni, potrivit sursei citate.
       
„Trebuie să fim mai atenți în fața porții“
 
Un alt mijlocaș farist, Andrei Ciobanu, a punctat că „marinarii“ rămân pozitivi, chiar dacă nu au înscris în primele două etape.
 
„A fost un meci foarte greu, de luptă, toată lumea știe că la Galați e deplasare dificilă. Din păcate, nu am putut obține cele trei puncte, dar ne uităm în viitor. Urmează două meciuri acasă și vrem să obținem două victorii. Am avut multe șanse, multe ocazii. Am început cam greu campionatul, în două meciuri n-am marcat niciun gol. Trebuie să fim mai atenți în fața porții, la finalizare. Totuși, e un punct foarte bun, dintr-un meci greu, suntem pozitivi. Am luptat foarte bine la Galați și continuăm cu un moral cât de cât bun“, a spus Andrei Ciobanu.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța  
 
Citește și:
 
Farul Constanța, singura echipă din Superliga 2024/2025 fără gol marcat în primele două etape. Hagi - „Avem un minus la finalizare“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii