Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Cu cine se va duela în noul sezon în SuperLigă campioana României. Alesia Nicol Dincă-Vuia - „Nu ne vom dezamăgi fanii“

ro

27 Jul, 2024 16:39 258 Marime text
  • Tragerea la sorți a țintarului pentru noul sezon va avea loc luni, 29 iulie 2024, de la ora 12.00, la sediul Federației Române de Fotbal.

Componența finală a echipelor care vor face parte din SuperLiga Feminină la fotbal în sezonul 2024/2025 a fost aprobată, în noul sezon urmând a evolua opt formații.


Este vorba de Farul Constanța (campioana en-titre), Universitatea Cluj, FK Csikszereda, CS Gloria 2018 BN, Vasas Femina FC, Atletic Olimpia Gherla, FC Hermannstadt și CSM Unirea Alba Iulia. Tragerea la sorți a țintarului pentru noul sezon va avea loc luni, 29 iulie 2024, de la ora 12.00, la sediul Federației Române de Fotbal.
Atletic Olimpia Gherla și Vasas Femina au promovat din Liga a 2-a, în calitate de câștigătoare ale întrecerii. Dacă Vasas Femina revine în prima ligă, Olimpia Gherla este la prima sa apariție în eșalonul de elită în fotbalul feminine din România. În această situație se află și FC Hermannstadt, și CSM Unirea Alba Iulia, care au acces în SuperLigă în urma deciziei cluburilor ACS Târgu Mureș și Politehnica TM de a merge în Liga 2.

„Am fost foarte bucuroasă când am văzut că mă vrea Farul. Știu că aici e un mediu profesionist, unde se dorește performanță. Am avut o primire călduroasă și mă bucură faptul că fetele care sunt de mai mult timp la echipă ne integrează în colectiv și pe cele care am venit acum. În Liga Campionilor, vrem să facem o figură frumoasă și vom lua totul pas cu pas, începând cu partida de debut, contra formației din Kosovo. Vreau să cresc ca jucătoare și am găsit la Farul un mediu propice. În noul sezon, ne propunem să realizăm cât mai multe victorii, iar, pe lângă campionat, vrem să luăm și Cupa României. Vrem ca suporterii noștri să vină în număr cât mai mare să ne susțină, iar noi nu îi vom dezamăgi“, a declarat la Farul TV Alesia Nicol Dincă-Vuia, jucătoare Farul.
https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/sport/alesia-nicol-dinca-vuia-un-nou-transfer-la-farul-constanta-campioana-romaniei-860062.html


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: captură Farul TV


Citește și:

Alte două internaționale achiziționate de campioana Farul Constanța
Antonia Bratu - „Vrem să facem o figură frumoasă în Liga Campionilor“


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii