Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 04 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța. Denis Alibec, din nou „marinar“? Hagi - „Trebuie să-l aduc. Va trebui să facem un efort“

ro

04 Aug, 2024 10:56 569 Marime text
 Gheorghe Hagi și Denis Alibec. Sursa foto: Farul Constanța
După victoria Farului Constanța cu Politehnica Iași, 2-0 la Ovidiu, în etapa a patra a Superligii 2024/2025, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei de pe litoral, a subliniat că trebuie făcut un efort financiar pentru a putea fi readus la echipă  atacantul Denis Alibec.  

 Farul are deficit de buget, o știți cu toții, în fiecare an a lucrat așa. Nu e normal, dar vom vedea. Mergem, încercăm. Îl iau pe unul, mai resuscitez, mai iau pe altul. Cu siguranță, n-o să dormin, o să încercăm să luăm.

Vrem să-l luăm și pe Alibec, dar cât cere... De unde o scoatem, cum o scoatem? Că dacă vă zic suma... Wow! Ne ducem la scoruri de CFR Cluj, de Craiova, de cele mai bune echipe din România. Dar ne gândim, poate-l aducem. Va trebui să facem un efort. Iar trebuie să fac eu lucruri de-ale mele, să inventez. Trebuie să-l aduc.

Dacă nu-l aduc, ce ziceți voi? Și o să-l aduc, dacă el a zis, îl aducem. Din seara asta trebuie să-l aducem pe Alibec. Să vină iar acasă și să facă diferența.  Pentru că el ne-a făcut campioni și asta nu putem s-o uităm. Alibec e scump și Farul... Dar trebui să facem ceva să ne ridicăm la înălțimea lui. Trebuie s-o facem. Apoi vedem cum, a spus Hagi, la conferința de presă de după meci.


Citește și:

Farul Constanța
Gheorghe Hagi, legat de finanțarea cluburilor sportive - „Toți la fel, nu pentru unul cea, iar pentru altul ba!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii