Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 04 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Gheorghe Hagi, legat de finanțarea cluburilor sportive - „Toți la fel, nu pentru unul cea, iar pentru altul ba!“

ro

04 Aug, 2024 10:32 428 Marime text
Gheorghe Hagi. Sursa foto: ZIUA de Constanța
La finele meciului Farul Constanța – Politehnica Iași 2-0, din etapa a patra a Superligii 2024/2025, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al clubului de pe litoral, s-a referit la modul în care ar trebui să fie sprijinite structurile sportive din România, trebuind, în opinia sa, schimbată legea, astfel încât toate cluburile să poate accesa bani publici, indiferent de forma juridică pe care o au.   

Au venit și firme lângă noi, dar alte echipe țin de Consilii Județene, de Primării. Primesc de acolo și e fair, e corect? Asta trebuie să regleze România. Toți la fel, nu pentru unul cea, iar pentru altul ba. Niciodată. Nu contează forma juridică.

Și vă mai spun un lucru, ce am auzit, deci nu știu din sursă sigură. Nu pun mâna în foc, ca și voi, care ați auzit multe, zic și eu. CSM Constamța are cel mai mare buget din România. Așa am auzit. Și Farul nici măcar un leu! Și noi suntem din Constanța, reprezentăm Constanța și facem pentru Constanța. Ne-am mai dus și în Europa...

Nimic! Sorry, dar doare! Chiar așa, nu s-a găsit nimic? Niciun mod? Dacă tot se dă la toți, trebuie să fie o lege pentru toți. Că și noi facem sport, avem copii, avem academie, cea mai bună din România. Ați văzut ce e aici. Costă! Să întreții toată această structură și să plătești angajații costă!

Cu bugetul nostru, trebuie să ne luăm la luptă cu ceilalți. Iașiul, Dinamo cred că plătesc contracte mai mari ca noi. 100%! Wow! Wow! Și noi am fost în play-off, a fost bine. OK, dar uite că mai sunt și momente din astea și începi campionatul mai greu, pentru că jucătorul nu e pregătit și durează până îl pui la punct, a spus Gheorghe Hagi.


Citește și:

Superliga 2024/2025
Farul Constanța, prima victorie din campionat, într-un meci oprit de arbitru de două ori! (GALERIE FOTO)
           
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii