Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 04 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2024/2025 Farul Constanța, prima victorie din campionat, într-un meci oprit de arbitru de două ori! (GALERIE FOTO)

ro

03 Aug, 2024 23:32 296 Marime text
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Farul Constanța a înregistrat prima victorie din sezonul 2024/2025 al Superligii, în etapa a patra, în care a întâlnit pe teren propriu Politehnica Iași, sâmbătă, 3 august 2024.

Gazdele s-au impus cu 2-0 (2-0), marcatorii fiind Rivaldinho (34) și Iancu (45+10). Acestea au fost primele goluri înscrise în sezonul de față de „marinari“.

Partida a fost plină de evenimente, arbitrul oprind de două ori meciul.

Prima dată, în prima repriză, din pricina unei probleme cu nocturna, iar apoi după pauză, când jucătorii au fost trimiși la cabine, din cauza furtunii și a ploii puternice de la Ovidiu.

De altfel, la reluare, condițiile de joc au fost grele, terenul fiind afectat de căderea de apă.

Au evoluat:

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Buzbuchi - M. Popescu, Bălașa, Gustavo (56 Sîrbu), Ganea - Vînă, Nedelcu (56 Dican), Grameni - Iancu (76 Dănuleasă), Rivaldinho (76 Doicaru), Grigoryan (61 Radaslavescu). Rezerve: Ducan - Grosu, Queiros, Casap, N. Popescu, A. Ciobanu, Stoian.

Poli Iași (antrenor, Tony da Silva): Collado - Todoroski, F. Ilie, Samayoa, Ispas (75 Atanaskoski) - A. Roman (75 Miskovic), Bordeianu - Tailson (75 Harrison), Gouet, V. Gheorghe (46 Kamberi) - Gheorghiță (46 Stefanovici). Rezerve: Niga - Soares, Da Silva, Itu, D. Ciobanu, Tănasă, L. Mihai.

Alb-albaștrii au obținut prima victorie din acest sezon, 2-0 cu Politehnica Iași, după un meci care din cauza condițiilor meteorologice și a unor probleme cu nocturna s-a prelungit cu mai bine de 30 de minute. 

Farul a fost însă echipa mai bună, și-a creat multe ocazii importante, dar a fructificat numai două dintre acestea, ambele în prima repriză. Un succes în urma căruia "marinarii" saltă câteva poziții în clasament și privesc cu mai multă încredere meciul următor cu FCSB, se arată pe site-ul oficial al Farului.

În urma acestei victorii, echipa constănțeană a urcat în clasamentul intermediar al etapei de pe ultimul loc, 16, până pe 7, cu 4 puncte și golaveraj 2-2.

În etapa viitoare, Farul joacă în deplasare cu FCSB, campioana en-titre, vineri, 9 august 2024, de la ora 21.00.

Citește și:

UPDATE
Probleme cu nocturna la meciul Farul Constanța - Poli Iași! Meciul a fost întrerupt 13 minute. Apoi furtuna a trimis jucătorii la cabine! (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii