Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Gheorghe Hagi - „Nu merge așa. E prea mult! Și-au bătut joc de club! Bătaie de joc!“

ro

14 May, 2024 11:53 2036 Marime text


La conferința de presă de după meciul cu Universitatea Craiova, de la Ovidiu, scor 3-3, după ce gazdele au condus cu 3-0 până în minutul 77, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, a vorbit despre situația de la clubul de pe litoral.

Hagi s-a referit și la problema accidentărilor din lotul de jucători, dar și la randamentul unora dintre fotbaliști.

Referitor la mijlocașul Dragoș Nedelcu, managerul tehnic al campioanei României din sezonul trecut a spus, printre altele:

El cu noi la anul nu cred că mai poate, deși mai are un an de contract. Cred că ne vom despărți.   


„Cât să fugă și Grameni?“

În iarnă, în ultima zi, am pierdut un jucător care juca patru posturi, era omul nostru cel mai polivalent (n.r. Andrei Artean). Am pierdut și alți doi jucătorti pe care nu prea i-am putut folosi. Iar dacă i-am folosit, cum e Nedelcu, greu, din păcate... Doar prezența. Nu poți, n-ai cum. Anul trecut a jucat, potențialul lui îl știți. Anul trecut, erau Nedelcu, Băluță, Artean, Grameni. Patru mijlocași. De aia ai câștigat campionatul. Anul ăsta, singurul e Dina, care fuge, fuge, fuge, dar cât să fugă și el? A venit Queiros, care cât de cât și el, dar restul? Cum facem?, a menționat Hagi.


„Trebuie să reflecteze la ce se întâmplă cu el“

Pentru Nedelcu îmi pare rău, dar nu se poate așa. Ne așteptam de la el să fie numărul unu. Anul trecut, a venit după doi ani sau un an în care nu juca și a tot jucat. Anul ăsta... Mai mult a stat decât a jucat. Iar aici e o problemă gravă, pentru că e unul dintre jucătorii cel mai bine plătiți din echipă, dacă nu a rămas cel mai bine. Plătit la nivelul primelor două – trei echipe, bani mulți, nu la nivelul Farului. Noi am plătit jucătorul doi ani, dar l-am avut un an, din punctul meu de vedere. Jucătorul trebuie să fie puternic. Mai ales el, pe care îl cunoșteam și îl știam puternic. Trebuie să reflecteze la ce se întâmplă cu el, s-o vadă și să se gândească foarte serios. Dar el cu noi la anul nu cred că mai poate, deși mai are un an de contract. Cred că ne vom despărți. Nu ne aparține nouă, am avut jumătate – jumătate, conducerea știe.


„Dacă mergem cu de-astea, ne așteaptă alte lucruri“

Nici nu ne permitem să plătim atâția bani un jucător cu randamentul care e. Trebuie să fie star, dacă dăm acești bani, trebuie să fie cel mai bun dintre cei mai buni, din România. Că altfel, dacă mergem cu de-astea, ne așteaptă alte lucruri. Și vrem să ținem clubul bine. La noi, jucătorul trebuie să dea randament 100%. Și nu cred că el are un randament bun tot anul. Ba mă doare genunchiul, ba nu mai pot, ba astăzi sunt, ba mâine nu sunt. Dacă joci - bine, dacă nu - sunt supărat. Și uite așa. Din păcate. E unul, un exemplu, care s-a văzut și astăzi, destul de grav. Nu e bine că vorbesc de un jucător, dar numai eu știu ce am pățit anul ăsta, legat de acest aspect, nu numai de el, ci de toți jucătorii accidentați. Și cum a trebuit să gestionez.


„Știți cum le-am zis? Concediu de maternitate!“

Cred că OCH-ul s-a mutat aici, am avut secție. Nu reabilitare, secție de oameni care sî stea în concediu. Știți cum le-am zis? Concediu de maternitate! Când îți iei, o lună, două săptămâni, trei săptămâni. Nu merge așa. E prea mult! Și-au bătut joc de club! Bătaie de joc! Nu de mine, până la urmă clubul e la mijloc. Clubul i-a ajutat, a avut grijă de ei, i-a plătit, le-a dat. A fost frumos, dar acum, dacă nu faci, ce să faci?

 
„Meciul cu Craiova a fost cireașa de pe tort“
 

Pe noi ne doare mult, aveam așteptări mari. Tot am discutat în vestiar, le-am spus. Toate momentele importante s-au ratat, iar meciul cu Craiova a fost cireașa de pe tort. Asta îmi mai trebuia mie, la cât am făcut cu ei. Ați făcut-o și pe asta! Dar clubul și-a făcut datoria la nivelul cel mai mare, v-ați luat tot ce trebuia, frumos, tot! Au avut bonusuri, prime, s-au luat bonusuri mari. Aveau și bonus personal, nu numai de echipă, de obiectiv. Ca să ieși campion, s-au făcut niște sacrificii, s-au plătit niște jucători care au avut randament anul trecut. Anul ăsta, nu! De aici eu cred că a plecat totul, a mai menționat Gheorghe Hagi.       


Sursa foto: Farul Constanța                            
   
Citește și:


Farul Constanța, de la 3-0 la 3-3 cu Universitatea Craiova! „Marinarii“, adio podium în Superligă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii