Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 04 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Hagi, răbufnire la adresa unor spectatori - „V-ați obișnuit că asta e Barcelona! Aduceți bani!“

ro

04 Aug, 2024 11:35 827 Marime text
Gheorghe Hagi. Sursa foto: captură Tik Tok

În meciul Farul Constanța - Poli Iași 2-0, din etapa a patra a Superligii, managerul tehnic al echipei gazdă, Gheorghe Hagi, a avut o răbufnire la adresa unor spectatori aflați în sectorul de tribună din spatele băncilor de rezervă.

Nemulțumit de ce strigau fanii, care cereau anumite schimbări de jucători, dar și pentru cum tratau unii fotbaliști, Hagi, aflat în tensiunea meciului, s-a întors către aceștia și le-a strigat:

Plecați acasă! Plecați acasă cu șmecheriile voastre! V-ați obișnuit că asta e Barcelona! Credeți că e Barcelona aici? Aduceți bani!


Momentul a fost surprins și a ajuns și pe Tik Tok.  

La conferința de presă de după meci, Gheorghe Hagi s-a referit și la acest moment:

Pentru copii voi face în continuare. Cât voi putea. Că poate într-o zi nu mai pot! Nu mai știu să fac tactica… Poate vin din tribună și-mi fac schimbările. Că așa am auzit, din tribună, din spatele meu, îmi fac schimbările! Unii mi-au zis pe cine să schimb! OK. Wow! Wow! Wow! Chiar așa? Adică puțină încredere. Știți ce înseamnă în viață? Încredere în persoană! Trebuie să ai încredere!

Dacă nu, fiecare suntem antrenori, facem de toate. Pe cei care spun îi rog să vină să antreneze Farul. Mă dau afară, fără nicio problemă, și îi rog pe ei să vină să antreneze.  Să ia Farul, dacă nu le convine, să vină să facă și ei ce am făcut noi.

E prea mult, jucătorii sunt înjurați, imediat pe ei. Chițu de aia a plecat. Nu e normal să fim așa. Vorbim de încredere. Dacă nici în cel care a venit și a câștigat un campionat nu aveți încredere, atunci OK, să vină altul. Dar trebuie să facă bugetul, care e mare rău. Să nu credeți că Farul a dormit, a crescut, sunt cheltuieli mari, să întreții o asemenea bază… Să ai buget de peste 1 milion la academie…  Am ieșit campioni la fete într-un an, credeți să e ușor?

Cum am zis anul trecut, hai să revenim cu picioarele pe pământ și să respectăm puțin ce s-a făcut. Performanța nu se face ușor. Și Manchester United are miliarde și ați văzut, se scaldă pe locul 12, pe 7, pe 8, pe 5. Sau Chelsea! Fotbalul e imprevizibil, poți trece prin diferite perioade, așa cum am trecut noi în acest început de campionat. A fost dur pentru toți! Dar trebuie să fim împreună, așa să trecem peste ea, a spus Hagi.


Citește și:          
  
Farul Constanța. Denis Alibec, din nou „marinar“? Hagi - „Trebuie să-l aduc. Va trebui să facem un efort“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii