Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 18 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Hagi - „Voi da acțiunile, să rămân cu 10% și voi fi doar antrenor. Îmi voi vedea de meseria mea“ (VIDEO)

ro

18 Aug, 2024 15:58 1248 Marime text
Gheorghe Hagi. Sursa foto: ZIUA de Constanța
Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța și acționarul majoritar al FCV Farul Constanța, a vorbit astăzi, 18 august 2024, despre viitorul clubului de pe litoral, dar și al său.   

Am debutat în prima ligă 61 de jucători. Să mai stau încă zece ani? La anul fac 60. Cât o să ai stau? Sunt și eu om până la urmă. nu? Acum viața la mine e din ce în ce mai scurtă. O să las loc și la ceilalți tineri. Faru va fi forever, e al tuturor. Toți dobrogenii și constănțenii trebuie să înțelegeți, Farul e al vostru. Hagi doar a crezut în Farul. A fost primul care a făcut asta, de s-a făcut unirea. Farul e singurul brand, ever, în Constanța, ca și club. Cine-l va conduce, în viitorul apropiat, asta nu știu. Vom vedea. Unde va ajunge Farul nu știu. Depinde de anumite lucruri. Zona aceasta trebuie să țină cu Farul, cred că reprezentăm destul de bine Constanța, cu cea mai bună academie, sungura infrastructură făcută de la zero, care îi aparține Farului, club care are un patrimoniu, e pe locul întâi în clasamentul FRF, nu are datorii, e pe plus, lucrează bine. De acum înainte, nu știu, nu garantez ce va fi.


„Mai rămân cu 10% pentru că atâta pot“

Și mai zic ceva: voi da acțiunile, să rămân cu 10%, pentru că trebuie să lămurim și acest lucru, al acționariatului. Voi fi doar antrenor, îmi voi vedea de meseria ma, de manager, în continuare. Voi rămâne cu 10%. O zic public ca să o știți. Eu rămân cu ce pot să fac. Dar sunt la Farul. Mai rămân cu 10% pentru că atâta pot. Mai mult nu pot face. Restul, cine vrea să vină să le ia, cine vrea să devină șeful mare... Clubul să aibă continuitate.


„Vreau să las Farul așa cum trebuie“

Într-o zi, practic, voi pleca și de pe bancă. 100%. Dacă merg bine, stau, dacă nu, las locul altuia. Cu toții suntem oameni. Toți din club știu acest lucru, le-am comunicat. Dar cu 10% sunt acolo. Deci să nu se interprezete, Hagi nu pleacă, Hagi e singurul care a investit în Farul, a crezut în Farul. Acest club l-a dat pe cel mai mare jucător al României, care a jucat la Real Madrid și Barcelona. Să nu uitați asta! Iar Hagi a întors ce a primit. Mi-am făcut datoria, m-am întors, dar va exista o zi când voi pleca. Vreau să las Farul așa cum trebuie, acesta e obiectivul meu. El îl văd cu acționari puternici, ca să devină puternic și să ajungă la următorul nivel, a spus, printre altele Gheorghe Hagi.    


Citește și:

Superliga 2024/2025. Farul Constanța
Denis Alibec, în lotul pentru meciul cu FC Hermannstadt. „Sperăm să ne facă să fim mai buni“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii