Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 02 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, trei înfrângeri în cinci meciuri acasă Hagi - „Cum să surprinzi așa o echipă puternică precum CFR Cluj?“ (GALERIE FOTO)

ro

02 Sep, 2024 17:00 308 Marime text

 Gheorghe Hagi, la meciul cu CFR Cluj. Sursa foto: Farul Constanța
  • În primele opt etape din Superliga 2024/2025, Farul Constanța a acumulat doar opt puncte din 24 posibile. 
 
În etapa a opta a Superligii 2024/2025, Farul Constanța a pierdut cu 0-3 la Ovidiu cu CFR Cluj, acesta fiind al patrulea eșec stagional al „marinarilor“, dintre care trei pe teren propriu (în cele cinci meciuri jucate acasă).
 
În opt partide, echipa de pe litoral a înregistrat două victorii, două egaluri și patru înfrângeri, golaveraj 8-11, iar, cu opt puncte, se afla pe locul zece în clasament, înaintea ultimelor două partide ale rundei, programate în seara zilei de luni, 2 septembrie 2024.
 
„Nu am știut ce vrem“
 
„Este un moment dificil. Cu CFR Cluj, ne așteptam la o prestație mult mai bună, mai concretă. Cred că nu am fost lucizi, nu am știut ce vrem. Ofensiv, ei ne-au dat mingea, ne-au așteptat, dar am fost destul de previzibili și de lenți, am avut o construcție previzibilă, de circulația mingii nu mai vorbesc. Doar o fază – două ce am făcut, cu Ganea, în partea stângă, care a împins, și Popescu, pe dreapta, cât a putut să facă. Atacanții au fost grei în mișcări, combinațiile - grele. Cum să surprinzi așa o echipă puternică precum CFR? Ne-au așteptat, noi am ratat acea ocazie (n.r. la 0-0, prin Gabriel Iancu), ei au marcat“, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.
 
„Suntem dezamăgiți cu toții“
 
La pauză, acesta le-a transmis elevilor săi să aibă răbdare în joc. „Parcă am mai făcut ceva în repriza a doua, dar nu care să-ți arate că poți câștiga meciul. Deci o prestație lentă și previzibilă și atunci e clar că o echipă puternică vine și te bate. Suntem dezamăgiți cu toții, jucătorii, noi, suporterii. Trebuie schimbat ceva, trebuie să găsim soluții. Trebuie să vedem de ce am ajuns așa. Vom vedea. CFR ne-a bătut clar. Cu toții suntem de vină, trebuie să coborâm cu picioarele pe pământ. Trebuie să vedem niște lucruri și să mergem înainte, pentru că trebuie schimbat ceva“, a punctat Hagi.
 
„Nu cred că un meci poate sta într-o fază“
  
Întrebat dacă altfel ar fi decurs meciul în cazul în care Iancu înscria la marea ocazie pe care a avut-o la 0-0, managerul tehnic al grupării de la malul mării a spus: „Fotbalul e făcut din mici detalii, situații, momente și oportunități, e la muchie de cuțit, ca în viață, decizii pe care le faci bine sau nu ies. Însă nu cred că un meci poate sta într-o fază. Trebuia să facem mai mult, trebuia să jucăm mai mult, să arătăm mult mai bine“.
 
Îngrijorare
 
A treia înfrângere a Farului la Ovidiu în acest sezon „e clar că ne îngrijorează pe toți, suntem dezamăgiți, cu gândul ăsta mergem. Trebuie să căutăm soluții, să vedem. Trebuie să mergem în față, știu că va fi un an foarte greu. Trebuie să ne odihnim și să venim încrezători, puternici. Dacă nu facem asta... Trebuie să revenim la ce eram noi. Galeria e cu echipa, ne ajută, însă în această seară nu am putut, am dezamăgit. În acest meci, CFR ne-a fost superioară cu mult, la toate capitolele. Adversarii au fost mult mai conectați, mult mai rapizi, mai bătăioși, primii la minge. Au câștigat duelurile. Noi n-am creat, n-am știut să dezvoltăm jocul și cred că acolo s-a făcut diferența“, potrivit lui Gheorghe Hagi.
 
Ședințe și analize
 
În continuare, în Liga 1 e pauză, pentru meciurile echipei naționale din Liga Națiunilor, iar apoi, în etapa a noua, „marinarii“ vor întâlni în deplasare Petrolul Ploiești (locul 5, cu 13 puncte).
 
„Nu știu cât de bine vine această pauză, era bine dacă am fi câștigat și eram fericiți. Acum suntem într-o pauză triști și trebuie să analizăm foarte mult, și noi, și conducerea. Nu cred că în club cineva e mulțumit de cum merg lucrurile. Și atunci e clar că trebuie să facem ședințe și analize“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Farul Constanța – CFR Cluj 0-3. „Marinarii” suferă a patra înfrângere în acest sezon
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii