Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FIBA EuroCup Women CSM Constanța, înfrângere pe final cu Castors Braine (GALERIE FOTO)

ro

24 Oct, 2024 07:51 403 Marime text
Repriza a doua a fost una în care CSM Constanța a revenit în joc, treptat, în special în ultimul sfert. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet) 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța, campioana în exercițiu a României, a cedat în deplasare cu Castors Braine, scor 79-74 (41-36 la pauză), în grupa F din FIBA EuroCup Women, după un final de meci în care s-a apropiat la o singură posesie de adversare!
 

Repriza a doua a fost una în care CSM Constanța a revenit în joc, treptat, în special în ultimul sfert. Cu 2.34 minute rămase din meci, CSM Constanța s-a apropiat la patru puncte, 65-69, de Castors Braine, însă în urma unui time-out luat de gazde, acestea și-au mărit din nou diferența la două posesii. Pe final formația noastră s-a apărat avansat și agresiv, trimițând echipa belgiană la linia de libere, unde a înscris și a închis meciul la o diferență de cinci puncte, 79-74, menționează CSM Constanța.

 
Nina Dedić a fost principala marcatoare a echipei constănțene, cu 16 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție, urmată de Zada Williams cu 13p, 8 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție.
 
Au mai contribuit Gabriela Mărginean cu 11p, 3 pase decisive, Dragana Živković 11p, 5 recuperări, 2 pase decisive, Samantha Logic 9p, 6 recuperări, 5 pase decisive, Annemarie Gödri-Părău 8p, 4 recuperări și 3 pase decisive, Miljana Džombeta 4p și o pasă decisivă, Ioana Ghizilă 2p și o recuperare. Au mai evoluat și au făcut parte din lot Gabriela Irimia, Bianca Fota și Anisia Croitoru.
 
Pentru CSM Constanța urmează un meci în deplasare, pe terenul Rapid București, în Liga Națională de Baschet Feminin Getica 95, programat vineri, 25 octombrie 2024, de la ora 16.00, la Sala Rapid din București și apoi un meci pe teren popriu în EuroCup Women, miercuri, 30 octombrie 2024, de la ora 20.00, cu Peli-Karhut, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța.
 
Citește și:

CSM Constanța, start perfect în grupele FIBA EuroCup Women. Victorie pe terenul vicecampioanei Finlandei! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii