Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Alexandru Lucaciu, cooptat, alături de Robert - Valentin Szekely, în Boom Renta Car SRL

ro

12 Jul, 2024 17:00 413 Marime text
  • Firma Boom Renta Car SRL a fost înființată în anul 202o, iar obiectul principal de activitate este „Activități de închiriere și leasing cu autoturisme și autovehicule rutiere ușoare“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3339 din data de 10 iulie 2024, a fost publicată decizia nr. 1 / 21.05.2024 a lui Robert – Valentin Szekely, în calitate de asociat la societatea Boom Renta Car SRL, care are sediul în municipiul Constanța.
 
Astfel, Robert - Valentin Szekely a hotărât:
 
Art. 1. În baza art. 202 alin. (2) din Legea nr. 31/1990, republicată, a decis cesiunea la valoarea nominală a părţilor sociale, a 10 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, în valoare de 100 lei, din cele 20 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, pe care le deţine către Alexandru Lucaciu, cetăţean român, născut și domiciliat în municipiul Constanţa.
 
Art. 2. După cooptare şi cesiune capitalul social în sumă de 200 lei, împărţit în 20 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare va fi repartizat astfel:

- Robert – Valentin Szekely - 10 părţi sociale, a câte 10 lei, în valoare de 100 de lei, reprezentând 50% din capitalul social total;
- Alexandru Lucaciu - 10 părţi sociale, a câte 10 lei, în valoare de 100 de lei, reprezentând 50% din capitalul social total.
 
Art. 3. Asociaţii vor participa la beneficii şi pierderi astfel:

- Robert - Valentin Szekely - participarea la beneficii şi pierderi va fi în cota de 50%;
- Alexandru Lucaciu - participarea la beneficii şi pierderi va fi în cota de 50%.
 
Art. 4. Robert - Valentin Szekely renunţă la 10 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, în valoare de 100 lei, din cele 20 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, pe care le deţine şi Alexandru Lucaciu preia 10 părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, în valoare de 100 lei, astfel preluând împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute cât şi a celor primite, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.
 
Despre Boom Renta Car SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 12 iulie 2024, firma Boom Renta Car SRL a fost înființată în anul 202o, iar obiectul principal de activitate este „Activități de închiriere și leasing cu autoturisme și autovehicule rutiere ușoare“.

Administrator al societății este Alexandru Lucaciu, care mai apare în Uno Garage SRL.
 
În 2023, Boom Renta Car SRL a avut o cifră de afaceri de 325.994 lei și un profit de 97.173 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 0.

Platforma termene.ro informează că Boom Renta Car SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 11 iulie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Acționarii Alprof SA au decis contractarea unei facilităţi de credit avans în cont curent, în sumă de cinci milioane de lei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii