Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 29 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistele de la Farul Constanța au remizat cu Csikszereda Miercurea Ciuc (GALERIE FOTO)

ro

29 Sep, 2024 16:25 225 Marime text
Csikszereda Miercurea Ciuc și Farul Constanța, primele două clasate în Superligă. Sursa foto: Farul Constanța

Echipele feminine de fotbal Farul Constanța (campioana în exercițiu a României) și Csikszereda Miercurea Ciuc, singurele cu punctaj maxim după primele cinci etape ale Superligii 2024/2025, au încheiat la egalitate, 0-0, partida de astăzi, 29 septembrie2024, de la Ovidiu, din etapa a 6-a.

Pentru Farul (antrenor, Raluca Simes) au evoluat: Onyango -  Stancu, Bratu, Stanciu, Bogos -  Iordăchiuși (55 Iordăchiuși), Bortan - Bălăceanu (68 Mango), Tabur (68 Tabur), Chiper - Rus (46 Boycheva). Rezerve: Ganea - Craiovan, Dincă, Boycheva, Mango, Băcanu, Cristea, Stoicescu, Istrate.

Un meci echilibrat, cu ocazii la ambele porți, cea mai importantă fiind însă cea a Laurei Rus din prima repriză. Mingea șutată din careul mic a fost respinsă de portăriță în bară, iar apoi a... țopăit aproape de linia porții și a fost retinuță de portărița adversă, se arată pe site-ul oficial al Farului.


În clasament, campioana României se află pe locul doi, cu 16 puncte (după cinci victorii și un egal în șase meciuri), la egalitate de puncte cu liderul Csikszereda, care are însă golaveraj mai bun, +28 (29-1) față de +23 (24-1).   

Citește și:

Fotbalistele de la Farul Constanța, punctaj maxim și golaveraj 18-1 după primele patru meciuri. „Punem accent pe continuitate“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii