Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbaliștii de la Farul Constanța au intrat în vacanță. Primul amical din pregătirea de vară, stabilit

ro

20 May, 2024 15:32 1275 Marime text
 
Echipa de fotbal Farul Constanța, clasată pe locul 4 în ediția 2023/2024 a Superligii, a intrat în vacanță, după încheierea campionatului.

Reunirea lotului este programată pentru 12 iunie, urmând ca apoi formația de pe litoral să efectueze stagiul de pregătire la propria bază sportivă, de la Ovidiu, acolo unde dispune de cele mai bune condiții de antrenament și refacere.

După un sezon lung, în care Farul a disputat nu mai puțin de 52 de partide oficiale, cele mai multe dintre toate formațiile din Superligă (40 în campionat, 8 în cupele europene, 3 în Cupa României și una în Supercupă), "marinarii" au intrat într-o binemeritată vacantă. Campionatul 2024-2025 va debuta în weekend-ul 12-14 iulie. Până atunci, multumim suporterilor, partenerilor, tuturor celor care au fost alături de noi și în sezonul recent încheiat, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Stagiul de pregătire din vară cuprinde și patru jocuri de verificare, pe 21 iunie (cu Cernomore Varna), pe 26 iunie, pe 29 iunie și pe 6 iulie, pentru acestea din urmă adversarii nefiind momentan stabiliți.

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Farul Constanța, plan pentru sezonul viitor
Hagi - „Trebuie să construim. Sper să fiu inspirat și să fac o echipă frumoasă“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii