Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi, după FCSB - Farul Constanța 2-1 „Puteam face mult mai mult“ (VIDEO)

ro

27 Apr, 2024 23:17 2191 Marime text

Farul Constanța a pierdut cu 1-2 meciul din deplasare cu FCSB, iar acest rezultat i-a adus matematic titlul în sezonul 2023/2024 echipei din capitală, care a preluat ștafeta chiar de la formația de la malul mării, campioana din stagiunea anterioară.

FCSB avea nevoie de un punct în această confruntare pentru a cuceri titlul.  

La conferința de presă de după meci, Gheorghe hagi, managerul tehnic al Farului, a declarat:

În primul rând, felicităm campionii, au făcut un sezon foarte bun. Au dominat campionatul, au fost pragmatici și constanți. Cred că FCSB e echipa cea mai bună. Noi am avut fluctuații, nu am avut linia care trebuia. În această seară, am încercat, am vrut, dar am avut puține realizări. Puteam face mult mai mult, dacă nu eram așa de precipitați în unele momente. Au fost anumite situații periculoase, chiar în prima repriză. Dar pe fondul nostru bun a venit golul. Am încercat să revenim apoi, ușor-ușor. În repriza a doua, am egalat, dar am luat iar gol. Cred că noi trebuie să vorbim mai puțin, să felicităm adversarul, care e campioana României.     

Sunt momente și momente, așa e fotbalul. Nu știu dacă a ieșit mingea afară sau nu la golul doi al lui FCSB. Sperăm să reușim în lupta noastră pe care o avem cu celelalte echipe de a intra în Europa. Bătălia va fi foarte grea, sunt echipe puternice, poți să câștigi sau să pierzi cu oricine. Vor conta detaliile mici, așa cum a fost și în seara aceasta. Dacă aveam mai multă personalitate, iar în anumite momente eram mai bine, puteam câștiga acest meci.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


LIVE TEXT. Superliga 2023/2024
Farul Constanța, înfrângere cu FCSB, care a cucerit titlul de campioană! (GALERIE FOTO + VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii