Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 10 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi, după FCSB - Farul Constanța 3-2 „În partea secundă, adversarul a făcut mult mai mult ca noi“

ro

10 Aug, 2024 15:48 454 Marime text
Gheorghe Hagi. Sursa foto: Farul TV 
În etapa a cincea a Superligii 2024/2025, Farul Constanța a jucat în deplasare cu FCSB, campioana en-tire, care s-a impus cu 3-2, însă după ce echipe de pe litoral a condus cu 2-1 până în minutul 88.  

Mai mult, gazdele au înscris golul victoriei în minitul 90+2, dintr-un penalty dictat cu VAR!

La final, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, a spus:

Un meci frumos pentru suporteri. Am început bine, așa cum plănuisem. Am stat bine în teren, am lucrat și ofensiv, și defensiv bine 30 – 35 de minute. După care am cedat terenul. Le-am și zis că întâlnim un adversar care, dacă-i dai spațiu și timp de gândire, devine periculos.  Ne-am apărat în multe momente prea jos. N-am mai recuperat mingi la mijloc și în presiunea din atac. Astfel că, ușor-ușor, FCSB a venit peste noi. Totuși, am intrat cum trebuie la pauză, cu 2-1.

În partea secundă însă, adversarul a făcut mult mai mult ca noi. Ne-am lăsat dominați și nu înțeleg lucrul acesta. Au venit greșeli mari. Știam că FCSB trage la poartă din afara careului, vorbisem asupra acestui aspect. Am stat bine la faze fixe, dar uite că a venit acel gol, prin care am fost egalați. Apoi a venit și penalty-ul. Așa e fotbalul, ce să-i faci.      
  
Ne doare, când pierzi e greu să vorbești. FCSB a avut inițiativa, a făcut mai multe, s-a văzut. Și până la urmă a câștigat.  


Citește și:

Farul Constanța a condus campioana FCSB până în minutul 88, dar a pierdut în prelungiri, dintr-un penalty acordat cu VAR!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii