Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi l-a invitat la Constanța pe micul fotbalist brazilian pe care îl cheamă… Hagi! (VIDEO)

ro

26 Sep, 2024 11:51 762 Marime text
 Gheorghe Hagi și Cristian Scutariu, în muzeul de la Academia Hagi. Sursa foto: captură Facebook (Cristian Scutariu)
 
Un mic fotbalist brazilian, în vârstă de 12 ani, din Rio de Janeiro, are prenumele...Hagi, pe care l-a ales tatăl său, mare iubitor de fotbal.

Pe când avea 14 ani, acesta a fost impresionat de evoluția echipei naționale a României și de jocul lui Gheorghe Hagi la Campionatul Mondial din 1994 și a spus că, atunci când va avea un copil, îi va numi Hagi, ceea ce s-a și întâmplat!
.
Povestea specială a fost dezvăluită pe Tik Tok de jurnalistul Cristian Scutariu, care s-a întâlnit cu puștiul în Brazilia și i-a făcut cadou un tricou al Naționalei României cu numele și numărul lui Hagi, semnat de „Rege“!

 

Pe puștiul din imagine în cheamă… Hagi. E brazilian din Rio de Janeiro, are 12 ani și un tată care a fost cucerit de Gheorghe Hagi la Cupa Mondială din 1994. Așa că la botez s-a anunțat: pe cel mic în cheamă Hagi. Am stat puțin de vorbă pe Copacabana, ne-a făcut Eric de Oliveira introducerile și i-am făcut cadou un tricou al naționalei semnat de Hagi. Cel original al nostru, a fost mesajul lui Cristian Scutariu.  

 

Gheorghe Hagi a aflat de povestea fotbalistului brazilian și, prin intermediul lui Cristian Scutariu, cu care a discutat la baza Academiei Hagi, de la Ovidiu, i-a adresat micului sportiv invitația de a veni în România, pe litoral, alături de părinții săi, pentru a se cunoaște reciproc.

Gheorghe Hagi a văzut clipul meu cu micul Hagi din Brazilia și m-a convocat la Constanța. M-a convocat ca să vorbim despre fotbal și ca să îi transmită puștiului că e invitat la Farul, împreună cu familia întreagă, să facă cunoștință cu cel al cărui nume îl poartă.

 Să te invite Regele la el acasă... e ceva, a punctat Cristian Scutariu.

Îl invităm, dacă poate, să vină aici să ne cunoască. Îl aducem împreună cu părinții, să stea o săptămână sau cât vrea la academie. Dacă tot i-am dat numele, măcar să ne cunoască cine suntem. Cred că s-ar bucura foarte tare. Cred că acesta ar fi lucrul cel mai important, să vină să ne vadă, a spus și Gheorghe Hagi.
 

 
Citește și:

Pe un puști brazilian din Rio de Janeiro îl cheamă… Hagi! Povestea specială a numelui său. Tricoul „Regelui“, pe Copacabana! (VIDEO)
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii